Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 13:32
LUCEK WYSŁANY ZA ZASŁUGI DLA KOMUNY ZOSTAŁ KAPRALEM A JAKO CZŁOWIEK SPRAWDZONY PRZEZ PARTIĘ NAUCZAŁ MŁODE ROCZNIKI. CZEGO NAUCZAŁ? TO CO MU WPOJONO CZYLI

Socjalizm – nasza przyszłość”,
– „Niech żyje pokój i przyjaźń między narodami!”,
– „ZSRR naszym sojusznikiem i przyjacielem”,
– „Przodownicy pracy chlubą Ojczyzny”,
– „Dziękujemy Partii za pokój i chleb”.

Z czasów komuny zostało mu jedno czyli kryptonim M21W2
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowopłowa Sasanka niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:03
w byłej Czechosłowacji na banerach
RUKA w RUKU ze SOVETSKYM SVAZEM
NIKDO JINAK

SOVETSKY SVAZ ZARUKA SVETOVEHO MIRU
~~umorusany czajnik niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:27
~~Brązowopłowa Sasanka napisał(a): Lucek ,to jest koalicja 15 -go
czyli KO15PA
kiedy przyjmiesz to do wiadomości
że wtedy dostałeś kopa wraz z pisem

Gdyby nie apetyt na stołki lewicy i psl, żadnej koalicji by nie było. PO nie miało szans na samodzielną większość.
~~Jasio niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:35
Kiedyś pis wszedł w podobną koalicję ze Samoobroną a jak to się skończyło dla niej wszyscy wiedzą.
Teraz już widać jak Konfa przebiera nóżkami by dorwać się do koryta a przecież zarzekali się że koalicji z pis nigdy nie będzie.
Ale jak ktoś sprzedaje Polskę tak jak oni to sprzedadzą się i dla pis. Wystarczy pamiętać dawne słowa Bosaka a teraz tylko czekać jak wspólnie z Mentzenem podpisze układ o koalicji z pis.
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:37
Głupi jestes, nie masz pojęcia o polityce, twoje prognozy są g.. warte. Na głupi exit poll dałeś się nabrać jak dziecko.
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:41
Ale przyznaję że też że wbrew temu co myślę głosowałem na oszusta mieszkaniowego i bandytę Nawrockiego i tylko dlatego by nie oddać głosu na Trzaskowskiego.
~~Jurgen einundsechzig niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 16:44
A ja tam głosowałem na doktora Nawrockiego bo jest mi bliski tak jak jest mi bliska AfD. TAM MAM FROJNDÓW A ŻE HAJLUJĄ TO MNIE NIE OBCHODZI.
~~klucznik niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 17:03
Spora część PiSich biedaków taka chciałaby być. Wyłudzić mieszkanie od staruszka? Czemu nie? Pobić się na ustawce z kumplami? A dlaczego nie? Zrobić coś tam jeszcze na skraju prawa czy niezgodnie z prawem? Proszę bardzo. Tak, taka w tej chwili jest PiSia Polska
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu