Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Rysiu niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 7:55
Panowie spokojnie bo konkrety będą i tylko spokojnie, będą będą taaak, także zachowajmy mały spokój bo jak mówiłem konkrety będą....... ale oczywiście spokój tylko spokój.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoszara Fortegilla niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 8:31
~~Rysiu napisał(a): Panowie spokojnie bo konkrety będą i tylko spokojnie, będą będą taaak, także zachowajmy mały spokój bo jak mówiłem konkrety będą....... ale oczywiście spokój tylko spokój.

Cóż szkodzi obiecać …..
14240
M21W2
11 czerwca 2025r. o 9:51
~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): Z grubsza kto to .//
Ojciec Bogusław rocznik 27 - żołnierz Armii Krajowej i uczestnik powojennego Podziemia Antykomunistycznego / poddany amnestii w roku 1947/
Adam Mazguła w latach 1975/1979 by podchorążym wojsk zmechanizowanych / To artyleria a nie wywiad Lucku /
W latach 1987 / 1987 akademia sztabu generalnego. Cały czas związany z wojskami zmechanizowanymi

Autor tego wpisu podając moje imię i nazwisko oraz miejsce zamieszkania jest człowiekiem , bardzo ułomnym , ograniczonym tak fizycznie jak i intelektualnie .
Nie byłoby takiej mojej oceny jakby ten nędzny tchórz miał na tyle odwagi i swój post podpisał , mam podejrzenie graniczące z pewnością kim jest ten nędznik , wybaczam bo nie wie co czyni .

Zacytowałem za - https://i.pl/platforma-nie-przewidziala-na-listach-miejsca-dla-wojskowego-prlu-adam-mazgula-nie-kryje-niezadowolenia/ar/c1-17792601
" Adam Mazguła, były członek PZPR i oficer z okresu stanu wojennego, żali się w mediach społecznościowych, że tak walczył ramię w ramię z PO i nie został doceniony miejscem na liście. Pisze, że władze Koalicji Obywatelskiej (KO) zignorowały jego nazwisko na liście kandydatów w najbliższych wyborach.
Pułkownik Adam Mazguła, który aktywnie działał w strukturach PZPR i pełnił funkcję oficera w okresie stanu wojennego, udostępnił w mediach społecznościowych wypowiedź, w której wyraził rozczarowanie brakiem swojego nazwiska na liście kandydatów Koalicji Obywatelskiej.

Władze KO nie znalazły dla mnie miejsca na liście – czytamy na koncie Adama Mazguły na Twitterze.

„Widać są na Opolszczyźnie bardziej aktywni, merytoryczni, narażający się na represje, ale walczący 8 lat na ulicach i w sieci z PiS. A może nie chodzi o walkę?” – dopytuje. "

~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): I to Lucjanie Złotkowski / pseudo antykomunisto/ jest z grubsza prawda o tym oficerze. Nie ma tam nic aktywności partyjnej.

Gdzie ja lub autor artykułu ułomny człowieczku napisaliśmy o aktywności partyjnej , cytuję " Adam Mazguła, były członek PZPR i oficer z okresu stanu wojennego " -- a tu fragment z życiorysu Mazguły - - " Adam Mazguła wychował się w harcerskim środowisku będąc harcerzem i później instruktorem harcerskim Hufca Nysa. Prowadził Krąg Instruktorski Rekonesans. W latach 1975–1979 był podchorążym Wyższej Szkoły Oficerskiej Wojsk Zmechanizowanych im. Tadeusza Kościuszki we Wrocławiu. Jako oficer i dowódca należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej "

Wiesz ułomny człowieczku co ciebie zdradziło , pisałeś do mnie dużo na priv . o Januszu i tam używałeś ukośników //// .

Pozdrawiam i miłego dnia " kolego "
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): /

Autor tego wpisu podając moje imię i nazwisko oraz miejsce zamieszkania jest człowiekiem , bardzo ułomnym , ograniczonym tak fizycznie jak i intelektualnie .
Nie byłoby takiej mojej oceny jakby ten nędzny tchórz miał na tyle odwagi i swój post podpisał , mam podejrzenie graniczące z pewnością kim jest ten nędznik , wybaczam bo nie wie co czyni .

Ktoś napisał: ~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): I to Lucjanie Złotkowski / pseudo antykomunisto/ jest z grubsza prawda o tym oficerze. Nie ma tam nic aktywności partyjnej.
Wiesz ułomny człowieczku co ciebie zdradziło , pisałeś do mnie dużo na priv . o Januszu i tam używałeś ukośników //// .

jesteś łgarz , mitoman i nieuk faceciku mający tu się za nie wiadomo kogo a który jest zwykłym prostaczkiem ...
jeśli teraz miernoto widzę że coś ci przeszkadza to pytam czy ty tez masz się za ''ułomnego'' i ''ograniczonego intelektualnie'' bo przecież udostępniałeś tu moje dane osobowe...;D
o tym milczysz tchórzu...;D

teraz ponownie piszesz jakieś brednie...o ''podejrzeniu graniczącym z pewnością'' ...hahahahaha

i co najciekawsze sam przyznajesz że popisujesz sobie o mnie na privach...
i ty pajacu do mnie piszesz o ''plotkarstwie'''? ...miernoto ...

a tak na marginesie ...sam tu swoje posty podpisywałeś swoim imieniem i nazwiskiem więc o co ci teraz chodzi?
przypominasz więc garbatego który ma pretensje o to że garbate dzieci...
tak to jest ignorancie jak się nie wie lub nie zdaje sobie sprawy z tego co pisze..HAHAHAHAHA

A CO DO UKOŚNIKÓW TO KONIECZNIE PRZEPROWADŹ ''ŚLIDZTWO''...
i daj mu 24/h na ''przeprosiny'...;D
~~Siwawy Kocanki niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): /

Ktoś napisał: ~~Lucjanie Złotkowski napisał(a): I to Lucjanie Złotkowski / pseudo antykomunisto/ jest z grubsza prawda o tym oficerze. Nie ma tam nic aktywności partyjnej.

jesteś łgarz , mitoman i nieuk faceciku mający tu się za nie wiadomo kogo a który jest zwykłym prostaczkiem ...
jeśli teraz miernoto widzę że coś ci przeszkadza to pytam czy ty tez masz się za ''ułomnego'' i ''ograniczonego intelektualnie'' bo przecież udostępniałeś tu moje dane osobowe...;D
o tym milczysz tchórzu...;D

teraz ponownie piszesz jakieś brednie...o ''podejrzeniu graniczącym z pewnością'' ...hahahahaha

i co najciekawsze sam przyznajesz że popisujesz sobie o mnie na privach...
i ty pajacu do mnie piszesz o ''plotkarstwie'''? ...miernoto ...

a tak na marginesie ...sam tu swoje posty podpisywałeś swoim imieniem i nazwiskiem więc o co ci teraz chodzi?
przypominasz więc garbatego który ma pretensje o to że garbate dzieci...
tak to jest ignorancie jak się nie wie lub nie zdaje sobie sprawy z tego co pisze..HAHAHAHAHA

A CO DO UKOŚNIKÓW TO KONIECZNIE PRZEPROWADŹ ''ŚLIDZTWO''...
i daj mu 24/h na ''przeprosiny'...;D

Pisz, pisz Jasiu , wyzywaj jak najwięcej, bądź wulgarny
sam sobie pleciesz bicz !!!!!!!!
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:32
W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JA WIEM CO PISZĘ CHAMIE...;D
a twoje wyzwiska i wulgarne wyzwiska mam i w pamięci i w moim ''ipeenku'' pełnym zrzutów pokazującym chamstwo Lucusia...
a tych przykładach moich ''wulgaryzmów'' możesz tylko pomarzyć bo kiedy piszę abyś podał przykłady chowasz swoją '' kłamliwą mordę '' w przysłowiowy kubeł...
~~Siwawy Kocanki niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:38
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JA WIEM CO PISZĘ CHAMIE...;D
a twoje wyzwiska i wulgarne wyzwiska mam i w pamięci i w moim ''ipeenku'' pełnym zrzutów pokazującym chamstwo Lucusia...
a tych przykładach moich ''wulgaryzmów'' możesz tylko pomarzyć bo kiedy piszę abyś podał przykłady chowasz swoją '' kłamliwą mordę '' w przysłowiowy kubeł...

Nie zapominaj jeżeli zepsułeś komuś reputację wypisując
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JA WIEM CO PISZĘ CHAMIE...;D

Definicja:
Zniesławienie to publiczne przedstawianie konkretnych faktów, które obniżają społeczną ocenę innej osoby.
Elementy zniesławienia:
Publiczne rozpowszechnianie: Treść zniesławiająca musi być udostępniona w sposób, który umożliwia jej dotarcie do nieokreślonej liczby osób.
Konkretne fakty: Działanie musi dotyczyć konkretnych wydarzeń lub właściwości osoby, a nie ogólnych ocen.
Obniżenie społecznej oceny: Treść musi być taka, że obniża opinię na temat osoby w oczach społeczności.
Kary:
Za zniesławienie grozi kara grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do roku.
Osoby chronione:
Dobre imię i reputacja chronione są zarówno dla osób fizycznych, jak i osób prawnych.
Zniesławienie a zniewaga:
Zniesławienie to działanie na zasadzie obniżenia dobrego imienia (wizerunek zewnętrzny), podczas gdy zniewaga to działanie na zasadzie obrazy (wizerunek wewnętrzny
~~klawisz z Lubania niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:40
To jak to jest z wami braty? ;]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza