~~klawisz z Lubania napisał(a): Nie strasz ,nie strasz bo się ojsr/asz .
Znam tego kozaczka z Hamburga i nie jestem jedyny który go pamięta. Niemcy mu życie uratowały bo tutaj był przegrywem.
Kumie ty myślisz że jak ty lubisz lica komuś dupę to tak mają wszyscy? Ale jak to lubisz to daj znać a pozwolę ci moją wylizać. Tylko wcześniej musisz umyć sobie ząbki maja dupka nie lubi brudu.
Ślazówka nie podskakuj mięka fajo tylko napisz dlaczego Jurek nie odpowiada na pytania?
Nie uważasz że frajer nie ma nic do powiedzenia i teraz wymiękły mu kolanka?
Liczy się każdy oddany głos, czy niektórzy naprawdę powariowali myśląc, że można przejść do porządku dziennego nad tym, że głosy ludzi zostały zamienione lub zlekceważone? Celowo lub nie? W 1989 roku rozwaliłem komunę właśnie po to, żeby takie ekscesy nie miały więcej miejsca.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.