Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jarek odlatuje niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 16:42
Na kolejnej miesięcznicy Smoleńskiej pod pomnikiem schodami Jarosław Kaczyński w przemówieniu twierdził że wszyscy nie popierający zamachu to stalinowcy i słudzy Putina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rysiek niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 16:54
Doktor Piątek to po dr. Janie wszystko wie lepiej.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 17:44
~~przegrany jasio napisał(a): Do prawników to lata parówkowy poddaszowy . Od lat bezskutecznie .

ja nigdy nie musiałem bo ja znam swoje prawa...
ja tylko zawsze ostrzegałem...
a że głomby nie rozumiały albo myśleli że im to ujdzie płazem zgłaszałem na Policję...resztą oni robili tak jak ostatnio...

ale czy to nie Lucjan pisal że zasięgał porady prawnika?
czy to nie Jurek robił z siebie błazna wklejając jakiś pierd w postaci kwestionariusza którego pobranie jest zapewne bezproblemowe w internecie?

jak to było Lucjanie kiedy to zadzwoniłes do mnie pieprząc coś tam jak zwykle o ''solidaruchach'' jak to opowiadałeś o Pani Maślickiej i jak to pytałeś o poradę co masz zrobić z kimś co pisał że masz burdel na podwórku?...czy nie m ówiłes że zapytasz o to prawnika?
co ci wtedy odpowiedziałem?...czy nie to że tylko się ośmieszysz? ;D

NO I CHYBA SKORZYSTAŁES Z RADY BO NIE PISAŁES BYS KOGOS ZA TO POZWAŁ POMIMO TEGO ŻE NA ''PRZEPROSINY'' DAŁES KOMUŚ 24/H...

sam więc widzisz...gdybyś częściej korzystał z rad mądrzejszych od siebie dzisiaj spokojnie siedział byś sobie na dupsku a dzisiaj masz podstawy do tego by rajty ci falowały...

ps. a Linette tak jak przewidywałem przegrała...
podobnie przegra niestety Madzia ...

na jednym kuponie obstawiłem też przegraną tego pajaca w getrach...jak mu tam?...hubi-bubi? ;D
ale to na kuponie gdzie w ramach wyjątku postawiłem że polscy ''kopacze w gałę '' wdupią z Finami...;D
KUPON NA SIEDEM SPOTKAŃ Z DWOMA BŁĘDAMI ...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 17:49
~~przegrany jasio napisał(a): Do prawników to lata parówkowy poddaszowy . Od lat bezskutecznie .

poważnie?...bez latania po prawnikach doszło do tego że alkoholik i szmaciarz mnie tu przepraszał bo tak nakazał sąd ..
jak on tu się wyżalał ...hahahahaha
ale tylko przepraszał bo z dwóch punktów na sugestię sędziego się wycofałem...
dzisiaj tego żałuję i drugi raz tego błędu nie popełnię...;D

teraz przerwa więc mogę chwilę popisać...;D
~~były somsiat niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 18:05
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał:
Jak to pytałeś o poradę co masz zrobić z kimś co pisał że masz burdel na podwórku?...czy nie m ówiłes że zapytasz o to prawnika?
co ci wtedy odpowiedziałem?...czy nie to że tylko się ośmieszysz? ;D

Lucjanie , ty stary dziadygo, ja to pisałem , kiedy posprzątasz podwórko ? I ty dziadzie chciałeś mnie za to pod prokuratora ? Obyś starcze wylewu dostał i s^r^ał i szcz^ał pod siebie. Że tez prokurator nie zapyta ciebie , co zrobiliście ze świadectwami udziałowymi , które Stocznie i Wizów mieli uratować .
Może braciszek z Niemców coś na ten temat wie ?

NO I CHYBA SKORZYSTAŁES Z RADY BO NIE PISAŁES BYS KOGOS ZA TO POZWAŁ POMIMO TEGO ŻE NA ''PRZEPROSINY'' DAŁES KOMUŚ 24/H..;D

~~ niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 18:30
No co wy na to braty? ;]]
Wywołano was do tablicy a wy dalej w kącie czyli tam gdzie was ustawiono. ;]]
~~Propozycja nie do odrzucenia niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 19:29
Niech Jan stanie na przeciw wybrańca Złotych ust w dyscyplinie
Pranie na " liście "- dali by se wzajemnie po pyskach a my by zobaczyli kiery wcześniej fiknie jak Pluto.
~~ niezalogowany
10 czerwca 2025r. o 19:48
A któż to taki ten wybraniec Złotych ust? Sprecyzuj.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza