Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~BEZPRAWNIKPL niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 13:42
~~Siwawy Kocanki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JA WIEM CO PISZĘ CHAMIE...;D
a twoje wyzwiska i wulgarne wyzwiska mam i w pamięci i w moim ''ipeenku'' pełnym zrzutów pokazującym chamstwo Lucusia...
a tych przykładach moich ''wulgaryzmów'' możesz tylko pomarzyć bo kiedy piszę abyś podał przykłady chowasz swoją '' kłamliwą mordę '' w przysłowiowy kubeł...

Nie zapominaj jeżeli zepsułeś komuś reputację wypisując
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE JA WIEM CO PISZĘ CHAMIE...;D
a twoje wyzwiska i wulgarne wyzwiska mam i w pamięci i w moim ''ipeenku'' pełnym zrzutów pokazującym chamstwo Lucusia...
a tych przykładach moich ''wulgaryzmów'' możesz tylko pomarzyć bo kiedy piszę abyś podał przykłady chowasz swoją '' kłamliwą mordę '' w przysłowiowy kubeł...

Definicja:
Zniesławienie to publiczne przedstawianie konkretnych faktów, które obniżają społeczną ocenę innej osoby.
Elementy zniesławienia:
Publiczne rozpowszechnianie: Treść zniesławiająca musi być udostępniona w sposób, który umożliwia jej dotarcie do nieokreślonej liczby osób.
Konkretne fakty: Działanie musi dotyczyć konkretnych wydarzeń lub właściwości osoby, a nie ogólnych ocen.
Obniżenie społecznej oceny: Treść musi być taka, że obniża opinię na temat osoby w oczach społeczności.
Kary:
Za zniesławienie grozi kara grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do roku.
Osoby chronione:
Dobre imię i reputacja chronione są zarówno dla osób fizycznych, jak i osób prawnych.
Zniesławienie a zniewaga:
Zniesławienie to działanie na zasadzie obniżenia dobrego imienia (wizerunek zewnętrzny), podczas gdy zniewaga to działanie na zasadzie obrazy (wizerunek wewnętrzny

Ciekawe czy z tej definicji coś to chamisko z Ocic zrozumie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sutener złodzieji niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 15:20
pisowskich złodzieji można zamiennie nazywać q-wami
~~Rdzawy Jaskier niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 16:04
Ciekawe jak się Jasiu wytłumaczy z poniżania
Rodziny Z…?
~~j24 niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 17:16
CZY CZASEM JUREK PISZĄCY O TYM ŻE POCHODZI Z PATOLOGICZNEJ RODZINY A TYM SAMYM PISZĄC O LUCJANIE SAM NIE PONIŻYŁ RODZINY Z?
~~Bławatek szafirowy niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 17:22
Dobra riposta.?
Co ty Jureczku na to?
Jak to publiczne obnażenie skomentuje Lucjan?
~~Koralowy Barwinek niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 19:00
~~j24 napisał(a): CZY CZASEM JUREK PISZĄCY O TYM ŻE POCHODZI Z PATOLOGICZNEJ RODZINY A TYM SAMYM PISZĄC O LUCJANIE SAM NIE PONIŻYŁ RODZINY Z?

Nie wyciągaj z kontekstu , to co ci bardzo w danym momencie pasuje , poproś tego z DOMU na poddaszu , kiedy Jurek użył tego sformułowania , on ma w Kapowniku , lecz nie pokaże w całości , by się nie skompromitować,,,, .Jurek wyszedł na wartościowego
człowieka, a Jasiu z wyżyn , dobrobytu po równi pochylonej wszedł w głęboką patologię , czy nie czytasz jego wpisów , czy nie jest patologia jego zachowanie na forum ….
A jak szukasz , zaczepki to już wielokrotnie
powtarzam , wyjdź na rynek rozbierz się i pilnuj ubrania …. a jeżeli masz braki , i nie wystarcza ci co MOPS przelewa na konto , nie wstydź się , pomogę …

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 19:50
;D
miernoto...ja mam zrzut z całości a nie ''kontekstu''...;D
''patiologią umysłową'' można uznać to że taki Juruś pisze że że pochodził z patologicznej rodziny a dzięki ''kreatywności''-cokolwiek to oznacza - uważa że się od tego uwolnił...
otóż nie - sam siebie tu napiętnował i to jak tu odnosił się do mnie pokazuje że środowisko patologiczne wywarło na niego niezbyt korzystny wpływ...

tak dla przypomnienia ...Juruniu kiedyś w ciekawy sposób pisał tu o pewnej ''społeczności'' i bronił tu grupy ''grypserów''
i jeśli teraz to powiążemy z jego określeniem że ''damskie się nie liczą'' i stawianie mnie -co potwierdził swoim wpisem jego braciszek Lucjan ;D - postawił w ''gronie frajerów'' mamy coś co sporo mówi o tym...''ludziu''...;D
a może nawet''nad-ludziu''...;D

ale ''suchar'' z tym rozbieraniem się i ''pilnowaniem ubrania ''
to też świadczy że niezbyt lotnym umysłem się posługujesz...HAHAHAHA
~~klawisz z Lubania niezalogowany
11 czerwca 2025r. o 20:06
Pisał o gitach i frajerach?
A jednak?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza