Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 16:44
Janusz nie popisuje się takimi bykami jak ten nieuk z Ocic .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobury Cis niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 17:51
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawy Pieris napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Poszedłem , zagłosowałem i wygrał mój kandydat ,

No i o to mi chodzi. Mieszkasz i pracujesz poza Polską. Zarabiasz w ojro na siebie i rodzinę . Podatki płacisz dla Niemców.
A ten na kogo zagłosowałeś jest przeciw Unii , przeciw ojro , przeciw wspólnocie Unijnej . On popiera tylko Trumpa . To kościół was szczuje na reszte. Mylisz poglądy z życiem. Bo prezydent powinien być prezydentem wszystkich. Prezydent deklarujący jaskrawe poglądy i zwalczanie strony przeciwnej to prezydent konfliktu i rozróby. Już Duda pokazuje do czego to zmierza. A tak na marginesie nie przeszkadza ci że ten Twój kandydat i wielu co go promuje ma problemy z uczciwością ?

Jakby Karol Nawrocki miał coś za ,,uszami'' to by go chyba Kaczyński i PiS nie popierali.
Partia , która w nazwie ma prawo i sprawiedliwość nie postawiła by na sutenera czy gangusa.
To chyba jest dla wszystkich oczywiste !

Widzisz niby tacy prawi i sprawiedliwi a uciekają za granicę PISi złodzieje przed prawem i sprawiedliwością i takich sqrwieli popierasz? co? Swój do Swojego ciągnie? :)
~~Miedziany Hibiskus niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 19:17
Marszałek z PO spowodował groźną kolizję i zrobił policji awanturę. Jest nagranie
Marszałek województwa lubuskiego Marcin Jabłoński z Platformy Obywatelskiej doprowadził do groźnej kolizji na trasie S3 — ustalił serwis NewsLubuski.pl. Na nagraniu w mediach społecznościowych zobaczyć można, jak polityk w służbowej skodzie zajeżdża drogę innemu pojazdowi. Potem jego auto wpada na bariery energochłonne. Jak podaje TVN24, marszałek nie przyjął mandatu i zrobił policjantom awanturę, że "źle przeprowadzają interwencję". Mundurowi zatrzymali mu prawo jazdy.
Groźny wypadek z udziałem marszałka województwa lubuskiego Marcina Jabłońskiego z PO miał miejsce w czwartek ok. godz. 8:40 na trasie S3 między Sulechowem a Zieloną Górą (woj. lubuskie).
— Zderzyły się tam dwa samochody: bmw i skoda. Całe zdarzenie zostało przez nas zakwalifikowane jako kolizja — opisała w rozmowie z TVN24 rzeczniczka zielonogórskiej policji Małgorzata Stanisławska.
REKLAMA
Serwis NewsLubuski.pl ustalił, że za kierownicą skody siedział właśnie włodarz województwa, Marcin Jabłoński z PO. Polityk przyznał się do tego także w rozmowie z TVN24.
• Przeczytaj także: Znany reżyser spowodował śmiertelny wypadek. Sąd uchylił mu zakaz. "Ten człowiek nigdy nas nie przeprosił"
Marszałek z PO doprowadził do kolizji. Sieć obiegło nagranie
Na filmie zamieszczonym przez lokalny serwis w mediach społecznościowych można zobaczyć czarną służbową skodę, która podjeżdża tuż pod tylny zderzak poprzedzającego pojazdu.
Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym.
Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnie skoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne.
• Przeczytaj także: Wypadek z udziałem marszałka województwa zachodniopomorskiego. Prokuratura wszczęła dochodzenie
Marszałek z PO spowodował kolizję. Urząd potwierdza kolizję
Informację o zdarzeniu z udziałem pojazdu służbowego potwierdził rzecznik Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego Zdzisław Haczek. — Pojazd prowadził marszałek Marcin Jabłoński — powierdział w rozmowie z Telewizją Republika. — Okoliczności zdarzenia są wyjaśniane w tej chwili — dodał.
TVN24 podaje, że Marcin Jabłoński nie przyjął mandatu. Polityk Platformy Obywatelskiej miał za to zrobić mundurowym awanturę, że "źle przeprowadzają interwencję".
— Policjanci zatrzymali kierującemu skodą prawo jazdy. Sprawa zakończy
się w sądzie — powiedziała w rozmowie ze stacją rzeczniczka zielonogórskiej policji.

~~Ceglany Miłorząb niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 20:04
~~Szarobury Cis napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawy Pieris napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Poszedłem , zagłosowałem i wygrał mój kandydat ,

No i o to mi chodzi. Mieszkasz i pracujesz poza Polską. Zarabiasz w ojro na siebie i rodzinę . Podatki płacisz dla Niemców.
A ten na kogo zagłosowałeś jest przeciw Unii , przeciw ojro , przeciw wspólnocie Unijnej . On popiera tylko Trumpa . To kościół was szczuje na reszte. Mylisz poglądy z życiem. Bo prezydent powinien być prezydentem wszystkich. Prezydent deklarujący jaskrawe poglądy i zwalczanie strony przeciwnej to prezydent konfliktu i rozróby. Już Duda pokazuje do czego to zmierza. A tak na marginesie nie przeszkadza ci że ten Twój kandydat i wielu co go promuje ma problemy z uczciwością ?

Jakby Karol Nawrocki miał coś za ,,uszami'' to by go chyba Kaczyński i PiS nie popierali.
Partia , która w nazwie ma prawo i sprawiedliwość nie postawiła by na sutenera czy gangusa.
To chyba jest dla wszystkich oczywiste !
Widzisz niby tacy prawi i sprawiedliwi a uciekają za granicę PISi złodzieje przed prawem i sprawiedliwością i takich sqrwieli popierasz? co? Swój do Swojego ciągnie? :)

Przypomnij sobie " konia ". Jak tylko z noszy wyskoczył to aż pod Rzymem się zatrzymał.
~~Prawo i co niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 16:54
Miało być sprawiedliwie a teraz prezydent od taniej mieszkaniówki ułaskawi wszystkich skazanych złodziei.
Zostanie niekwestionowanym królem złodziei w historii Rzeczypospolitej.
~~Towarzystwo wzajemnej adoracji niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 17:10
Duda Dudzie mości w budzie.
Dla każdego burka będzie laurka
I jak świat światem Polak Polakowi
Nie może być bratem.
Każdego Polaka komuna uczyła
Jak odzierać z koszul braci kuzyna.
Powiadał nam drzewiej
Pewien wieszcz niegłupi
Że Polak przed szkodą
I po szkodzie głupi
A dla równowagi
Swojego chce złupić.
Bo nic nie przynosi
Takiej satysfakcji
Jak grabież rodaka
W imię " demokracji".
Nawet się nie wstydzi
Że jest nieuczciwy
Bo ma na sztandarach
" PRAWY SPRAWIEDLIWY ".
~~przypadki wpadki niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 18:58
Jeden Duda w Belwederze
Drugi w związkach kasę bierze
Ryki syren echo niesie
Trzeci chowa się gdzieś w lesie.
~~Niebieska Juka niezalogowany
27 czerwca 2025r. o 19:24
Rymowanki jaśkowianki
a to zwykłe cudawianki
a tu panie zadziwianki
bo tu panie wiktorianki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza