Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
26 czerwca 2025r. o 7:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Cis napisał(a

chyba ten stary dziad jest już pod ich ochroną :)

Życzę tobie abyś niegdy nie został nazwany starym dziadem. Abyś zawsze był piękny i młody . ..... Pozdrawiam i miłego dnia.Dopisane 25.06.2025r. o godz. 10:05Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): h...t...tps://ww....w.fac.....ebook.com/se....arch/top?q=lucjan%20z%C5%82otkkowski

JEDNO ZDJĘCIE z jakimś rzęchem z ''prl'' którym zresztą tu się chwalił że to jego M21 to nazwa wzięta z tego złoma...
komentarze zablokowane...HIHIHIHIHIHIH

WIDDZISZ TCHÓRZLIWA MIĘKKA FAJO JAKI JESTEŚ CIENIAS?
wklejasz jakiegoś śmiecia bo to jest ci bliskie a ja nawet tego nie otwieram bo po co?

jesteś jak bezzębny stary kundel który myśli że jak powarczy to kogoś przestraszy...;D
a tu DUPA...
GDZIE TY TERAZ BEDZIESZ WKLEJAŁ FOCIE JADĄC AUTOKAREM Z WNUCZUSIEM NA SPOTKANIE Z SUTENEREM ,GANGUSEM I KRYPTOFASZOLEM?
na X jesteś za tępy no może jedynie na Pudelka...HAHAHAHAHA

Obszczekujesz jak kundel mojego " sąsiada zzaplota" ........ Miłego dnia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonożółty Rumianek niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 7:59
JEDNO ZDJĘCIE z jakimś rzęchem z ''prl'' którym zresztą tu się chwalił że to jego M21 to nazwa wzięta z tego złoma...
komentarze zablokowane...HIHIHIHIHIHIH

WIDDZISZ TCHÓRZLIWA MIĘKKA FAJO JAKI JESTEŚ CIENIAS?
wklejasz jakiegoś śmiecia bo to jest ci bliskie a ja nawet tego nie otwieram bo po co?

A ten srebrny Ford Galaxy zdezelowany , z zaklejonymi szarą taśmą zderzakiem , to luksusowy
Cadillac…??
~~Yoda niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:04
Po wyborze prezydenta elekta ból wielki jest.
~~Jurek niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:16
~~stary bolecnauta napisał(a): Widzisz wiejski tłuku jaki jesteś uzależniony od Jana?
Pojawiasz się i pierwszy post już w stronę Jana . Wszyscy wiedzą że to co potrafisz napisać to tylko to że inni cię ,,odszczekują '' a ty to zapewne masz się za oazę kultury. Otóż nie. Podobnie Jurek już kogoś porównał do Burków''
I nie pieprz tu farmazonów że odpowiadasz adekwatnie bo jakoś nie przypominam sobie by ktoś cię wyzwał od kundli .
A ty swoim chamstwem i wulgarnymi wyzwiskami popisywałeś się tu wielokrotnie.

Zacznij myśleć, może powrócisz od czego to się zaczęło ….
może ty jesteś tym co nie reaguje na razy zadawane
kłamliwie , więc przestań tu pisać bajek z mchu i paproci ….
Kto najbardziej lubi wchodzić z brudnymi buciorami
w czyjeś życie prywatne ..???
Właśnie to było głównym celem moich odwiedzin , i rozmowy na słynnej ławeczce …
Odpowiedz obrońco uciśnionego Jasia , czy poniżanie
poprzez pisania nieprawdy o człowieku którego się nie zna , jest normą u Ciebie …?
a jak proponuje wielokrotnie spotkanie zwaśnionych stron , co odpowiada twój idol …???
Boi się … właśnie tego ośmieszenia ….
a teraz sobie popisz , pozbytkuj ….

~~Białawy Pieris niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:17
~~Jurek napisał(a):
Poszedłem , zagłosowałem i wygrał mój kandydat ,

No i o to mi chodzi. Mieszkasz i pracujesz poza Polską. Zarabiasz w ojro na siebie i rodzinę . Podatki płacisz dla Niemców.
A ten na kogo zagłosowałeś jest przeciw Unii , przeciw ojro , przeciw wspólnocie Unijnej . On popiera tylko Trumpa . To kościół was szczuje na reszte. Mylisz poglądy z życiem. Bo prezydent powinien być prezydentem wszystkich. Prezydent deklarujący jaskrawe poglądy i zwalczanie strony przeciwnej to prezydent konfliktu i rozróby. Już Duda pokazuje do czego to zmierza. A tak na marginesie nie przeszkadza ci że ten Twój kandydat i wielu co go promuje ma problemy z uczciwością ?
~~Jurek niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:26
~~Białawy Pieris napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):

No i o to mi chodzi. Mieszkasz i pracujesz poza Polską. Zarabiasz w ojro na siebie i rodzinę . Podatki płacisz dla Niemców.
A ten na kogo zagłosowałeś jest przeciw Unii , przeciw ojro , przeciw wspólnocie Unijnej . On popiera tylko Trumpa . To kościół was szczuje na reszte. Mylisz poglądy z życiem. Bo prezydent powinien być prezydentem wszystkich. Prezydent deklarujący jaskrawe poglądy i zwalczanie strony przeciwnej to prezydent konfliktu i rozróby. Już Duda pokazuje do czego to zmierza. A tak na marginesie nie przeszkadza ci że ten Twój kandydat i wielu co go promuje ma problemy z uczciwością ?

Jakby Karol Nawrocki miał coś za ,,uszami'' to by go chyba Kaczyński i PiS nie popierali.
Partia , która w nazwie ma prawo i sprawiedliwość nie postawiła by na sutenera czy gangusa.
To chyba jest dla wszystkich oczywiste !
~~Yogi niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:33
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawy Pieris napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):

Jakby Karol Nawrocki miał coś za ,,uszami'' to by go chyba Kaczyński i PiS nie popierali.
Partia , która w nazwie ma prawo i sprawiedliwość nie postawiła by na sutenera czy gangusa.
To chyba jest dla wszystkich oczywiste !

Ty masz za uszami tylko miód?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
26 czerwca 2025r. o 8:47
teraz czas na estees...
a ty zastanów się co chcesz napisać bo na konkrety wiem że nie odpowiesz...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza