Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
25 czerwca 2025r. o 11:05
"Trzeba to nagłośnić! Bo robi się nieciekawie. Modzi Somaliczycy płci męskiej przybywają do Polski z Niemiec. Niemcy podrzucają ich do Polski, mimo że raczej nie migrowali do Niemiec szlakiem białoruskim, a polska Straż Graniczna ich wpuszcza bez jakiejkolwiek kontroli."... Wolne Media.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burobrązowa Kolczurka niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 11:08
Podziękuj rudemu niemieckiemu pachołowi .
~~Mysa Gipsówka niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 12:00
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): MNIE NIGDY NIE ODPOWIEDZIELI NA PYTANIA
to działa tak jak dzisiaj piSSdzielskie strony gdzie każdy post poddany jest weryfikacji od strony partyjno-ideologicznej...

kiedyś zbynio ''zero'' mnie po prostu zablokował ...później Krystynka ''sałata'' o po niej Becia ''oborowa'' ...kempa ,mazurek ,zalewska ,płaszczak ,sasin maciar....nikt nigdy nie odniósł się do krytyki nawet jednym słowem...
blokada i koniec...;D

spróbujcie dodać post krytyczny na oficjalnej stronie piSS a sami się dowiecie ...;D

Sprawdzili z kim mają przyjemność ..
Stwierdzili ułomny , i niepodjęty został kontakt
~~ niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 13:11
A może zbyt mądry i wiedzieli że w polemice z prawdziwym Polakiem nie mają szans?
Ułomni i kłamcy potrafią tylko blokować.
~~Jurek niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 18:01
Przyłębska gotowała zupy, Manowska piecze ciasta i robi kanapki.
Kaczyński wyciągnął dwie baby z GS-owskich restauracji i zrobił z nich prezeski TK i SN.
Żadna nie ma pojęcia o tym na czym ich praca polega.
A teraz to babsko będzie nam śmiało się w twarz, odrzucając protesty .
Przekaz tej baby trafia do elektoratu PiS; to ten sam poziom.
~~Żółtorudy Jesion niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 18:15
Czy Jasio mógłby poinformować publiczność , na jakim etapie są protesty rozpatrywane , z jednej komisji w Warszawie , po sprawdzeniu wszystkich kart do głosowania , okazało się że Trzaskowski zaj……bał Karolowi 160 głosów , w innych też ten sam scenariusz…. co za blamaż , teraz jakiś sanitariusz powinien być przydzielony Giertychowi …hahahaha
co będzie ja zemdleje….????
~~Niewiele chcę niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 20:23
~~Żółtorudy Jesion napisał(a): Czy Jasio mógłby poinformować publiczność , na jakim etapie są protesty rozpatrywane , z jednej komisji w Warszawie , po sprawdzeniu wszystkich kart do głosowania , okazało się że Trzaskowski zaj……bał Karolowi 160 głosów , w innych też ten sam scenariusz…. co za blamaż , teraz jakiś sanitariusz powinien być przydzielony Giertychowi …hahahaha

Proszę podać wiarygodne źródło tego paszkwila.
~~ niezalogowany
25 czerwca 2025r. o 21:10
~~Niewiele chcę napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtorudy Jesion napisał(a): Czy Jasio mógłby poinformować publiczność , na jakim etapie są protesty rozpatrywane , z jednej komisji w Warszawie , po sprawdzeniu wszystkich kart do głosowania , okazało się że Trzaskowski zaj……bał Karolowi 160 głosów , w innych też ten sam scenariusz…. co za blamaż , teraz jakiś sanitariusz powinien być przydzielony Giertychowi …hahahaha

Proszę podać wiarygodne źródło tego paszkwila.

Zapomnij taki fiut nigdy ci tego nie poda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza