~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): MNIE NIGDY NIE ODPOWIEDZIELI NA PYTANIA
to działa tak jak dzisiaj piSSdzielskie strony gdzie każdy post poddany jest weryfikacji od strony partyjno-ideologicznej...
kiedyś zbynio ''zero'' mnie po prostu zablokował ...później Krystynka ''sałata'' o po niej Becia ''oborowa'' ...kempa ,mazurek ,zalewska ,płaszczak ,sasin maciar....nikt nigdy nie odniósł się do krytyki nawet jednym słowem...
blokada i koniec...;D
spróbujcie dodać post krytyczny na oficjalnej stronie piSS a sami się dowiecie ...;D
~~Żółtorudy Jesion napisał(a): Czy Jasio mógłby poinformować publiczność , na jakim etapie są protesty rozpatrywane , z jednej komisji w Warszawie , po sprawdzeniu wszystkich kart do głosowania , okazało się że Trzaskowski zaj……bał Karolowi 160 głosów , w innych też ten sam scenariusz…. co za blamaż , teraz jakiś sanitariusz powinien być przydzielony Giertychowi …hahahaha
co będzie ja zemdleje….????
~~Niewiele chcę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtorudy Jesion napisał(a): Czy Jasio mógłby poinformować publiczność , na jakim etapie są protesty rozpatrywane , z jednej komisji w Warszawie , po sprawdzeniu wszystkich kart do głosowania , okazało się że Trzaskowski zaj……bał Karolowi 160 głosów , w innych też ten sam scenariusz…. co za blamaż , teraz jakiś sanitariusz powinien być przydzielony Giertychowi …hahahaha
co będzie ja zemdleje….????
Proszę podać wiarygodne źródło tego paszkwila.