Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Szarobury Cis niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 13:36
~~Jasio napisał(a): NIE PAJACUJ ...
to ten wieśniak kilka dnie temu pokazał jak sam grzebie szukając czegoś na moim koncie ...
no i wynalazł...coś o ''chlaniu''...
tylko na tyle stać tego frajera ...;D
no jak tam?...gdzie link do konta tego wiejskiego chama?

przecież jego towarzysz partyjny powiedział - ''niewinni nie mają się czego bać''

a temu rajty falują że aż miło...HAHAHAHAHA

''KOSMOS'' CZY JAK CI TAM TERAZ...
wkleisz tu link do tego nieistniejącego konta Lucusia łgarza? ;D

Dwa razy wrzuciłem link do Lucusia i Mod przetrzymuje go.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
24 czerwca 2025r. o 13:37
~~Milioner Donald Tusk napisał(a): Proponuje wszystkim wyznawcom Giertycha ZWALIĆ SOBIE KONIA .

A Ty mu zrób laskę OK? :)
24 czerwca 2025r. o 17:10
~~HAKER z Pentestera napisał(a): Co ty nie powiesz???? Dwa razy??
A Jan też wrzucał Lucusiową fałszywkę gdzie nie ma możliwości komentowania i link wszedł?
Czyli cienias jesteś. ;]

Może mod bardziej lubi Jana niż mnie, tak się ten Bolec uwziął na mnie że, nie mogę od dawna Lucusiowi odpowiedzieć :) chyba ten stary dziad jest już pod ich ochroną :)
~~Mahoniowa Tygrysówka niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 18:09
~~doppelganger Jurek napisał(a): Muszę przyznać że Jan nieźle nas tu dołuje bo trudno mu nie przyznać racji.
Będę się musiał z nim spotkać i przeprosić.

Chyba plaskaczem w te głupie pyszczydlo
235
ladaco
24 czerwca 2025r. o 18:32
Tego jeszcze nie było, prokuratura bowiem uznała, że Romanowi Giertychowi jego kierowca wpłacał na konto miliony bez jego wiedzy i w związku z tym Roman Giertych jest poszkodowany.
~~skorn niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 18:53
ladaco napisał(a): Tego jeszcze nie było, prokuratura bowiem uznała, że Romanowi Giertychowi jego kierowca wpłacał na konto miliony bez jego wiedzy i w związku z tym Roman Giertych jest poszkodowany.

Pamiętaj chłopie:
Żeby twoja kobieta nie musiała siadać na zimnym ...twarz myj zawsze ciepłą wodą.
~~bekantschaft niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 19:43
~~Mahoniowa Tygrysówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~doppelganger Jurek napisał(a): Muszę przyznać że Jan nieźle nas tu dołuje bo trudno mu nie przyznać racji.
Będę się musiał z nim spotkać i przeprosić.

Chyba plaskaczem w te głupie pyszczydlo

Nie strasz ,nie strasz bo on osr/a/ny jest po uszy weil er weiche knie hat
~~Płowy Tojeść niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 21:34
no ,mam okazję darmo się dokształcić nemeckoho
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza