Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ziom niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:20
~~klawisz z Lubania napisał(a): Dlatego nikt się z tym co piszesz nie liczy. Tak to jest jak ma się co nieco rozkalibrowane.

Przecież za sam nick masz już pojechane po rajtuzach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klawisz z Lubania niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:24
Nick jak nick . Ale to ty wisiałeś na klapie błagając o ratunek kiedy koledzy potraktowali cię berłem .
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:31
~~klawisz z Lubania napisał(a): Nick jak nick . Ale to ty wisiałeś na klapie błagając o ratunek kiedy koledzy potraktowali cię berłem .

Żebyś tu stokrotnie, bluzgał . wiesz bardzo dobrze że z wora nigdy nikt cię nie wyciągnie, a bluzgi twoje możesz o kant rozbić …
damskie głosy śmigają w niebiosy – obelgi kobiet nie mają mocy obrażania człowieka
~~klawisz z Lubania niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:49
Człowieka być może. Z frajerem jest inaczej. Dlatego tak cię to boli .
~~Bergenia perłowa niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:54
Jurgen odpowiedz w końcu jakich bolesławian zatrudniałeś i co oni tam robili?
To bezpieczniejszy temat dla ciebie niż ten kryminalny bo i tu jeszcze wyjdzie na to że ,,dałeś dupy,,.
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:58
~~klawisz z Lubania napisał(a): Człowieka być może. Z frajerem jest inaczej. Dlatego tak cię to boli .

A cóż mnie może boleć , zdrowie jak u niedźwiedzia ,
wzbudzam frustrację u ciebie, brak argumentów, połączone z biedą jaką cię dosięgła , rozbawia mnie ..
a humor to zdrowie…

~~Posiwiały Jabłoń niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:58
~~Bergenia perłowa napisał(a): Jurgen odpowiedz w końcu jakich bolesławian zatrudniałeś i co oni tam robili?
To bezpieczniejszy temat dla ciebie niż ten kryminalny bo i tu jeszcze wyjdzie na to że ,,dałeś dupy,,.

Jak to co robili .pomagali Malinowemu sprzątać plac u Niemca!
~~Płomiennoruda Borówka niezalogowany
9 lipca 2025r. o 6:36
~~Posiwiały Jabłoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bergenia perłowa napisał(a): Jurgen odpowiedz w końcu jakich bolesławian zatrudniałeś i co oni tam robili?

Jak to co robili .pomagali Malinowemu sprzątać plac u Niemca!

Jak plaster miodu na moje serducho działają Twoje wypociny …. do jakiego poziomu sprowadza Cię niemoc , frustracja …. a Jurek już po kawce zastanawia się czym jechać do pracy , pogoda piękna …
więc tylko Cabrio wchodzi w rachubę ….
a ty pisz , pisz …..hahahaha…
nie zapomnij mi soczyście dołożyć ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza