Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~ha ha niezalogowany
8 lipca 2025r. o 16:09
~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS

Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 lipca 2025r. o 17:51
~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rudawa Azalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Posiwiały Jabłoń napisał(a): ~~Brunatnica polna napisał(a): Przyjmij do wiadomości że i ty i twój brat też tu wypisywaliście ,,ciekawostki'' i były bardziej denne od tych z mchu i paproci Dzisiaj to wy macie pełne gaciory i wasza pisanina o zaproszeniu na kawę to ,,.../n/ie w banię '' bo wiecie że nikt normalny na to nie pójdzie bo skończy to się tym jak ta wizyta na Koziej gdzie już następnego dnia ten fałszywy dupek obrabiał dupę swojemu koleżce.
Zasłaniasz się frajerze brakiem odwagi u kogoś? A może to wstręt przed takim jak wy szemranym towarzystwie?
Piszesz dupku o ,,prawdzie''? A kiedy ty tu taką pisałeś? Jesteście obaj z bratem prostackimi mitomanami a w sumie TOTALNE ZERA.
Gdzie jakieś wyjaśnienie jacy to bolesławianie u ciebie pracowali? Oklapłeś jak zwiędła faja po tym pytaniu bo właśnie taką miękką fają jesteś. Zastosowana autokorekta

Nie ma odpowiedzi ,bo jakiś Polaczek rozebrał mu dwa stare graty na złom i to na czarno za 5 euro na godzinę .

On chociaż ma 5 euro uczciwie zarobione , a co masz ty oprócz zapomogi z MOPSu….??
Jeżeli uważasz, że te 5 euro zarobione na czarno pod stołem jest uczciwie zarobione to musisz się leczyć ,a gdzie tu podatek od tych 5 euro ?

Podatek to obce słowo dla ciebie, udowodnij łgarzu że prawdą jest zatrudnianie przeze mnie na czarnucha
pracownika …. zapytaj tego budowlańca co to fruwać lubi , jak na czarnucha zaiwaniał u Gercharda …
Którego z bolesławian frajerzyno zarejestrowałeś?
A ten co piszesz że ,,fruwał'' też był zatrudniony na ,,czarnucha'' przez frajera z Mierzwina i dopiero po fakcie frajer chciał zarejestrować. Jak marnie skończył opowiedzą ci tam we wiosce. Chcesz się czegoś dowiedzieć jedź tam i popytaj jak brat tego frajera spierdzielił do Niemiec bo tu narobił długów po hurtowniach i był zmuszony spieprzać jak -szczur.
Więc frajerze nie farmazoń tylko napisz kogo u siebie zatrudniłeś? Bo do gry w karciochy to chyba nie była potrzeba zgoda arbaitsamptu.Pisałeś tu jak to pogrywałeś sobie w karty a nawet chwaliłeś się jak to potrafiłeś oszukiwać.
Jesteś miękka faja i nie łapiesz prostych spraw a pisałem ci że o waszym klanie do dzisiaj na Chrobrego szumią o tym Nawet Wierzby.
Myśl dupku co piszesz bo później wychodzisz na id/i/o/tę.
~~klucznick niezalogowany
8 lipca 2025r. o 19:01
Wielkimi wieńcami z białymi różami rodzina pochowała mordercę własnej córki i zięcia ze Starej Wsi pod Limanową. Nawet słodka fotka drania na trumnie była, a ksiądz za odpowiednią opłatą wystawił trumnę przed poświęconym ołtarzem.
Mieszkańcy Starej Wsi w 84% głosowali na Batyra.
~~Ametystowy Krwawnik niezalogowany
8 lipca 2025r. o 19:15
Widocznie nie kumasz że koleś dla mieszkańców był spoko sąsiad . To były rodzinne POrachunki.
~~ziobro zdziwienia niezalogowany
8 lipca 2025r. o 19:24
~~Ametystowy Krwawnik napisał(a): Widocznie nie kumasz że koleś dla mieszkańców był spoko sąsiad . To były rodzinne POrachunki.

Ty musi na priapizm chory .
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 19:32
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS

Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .

Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni
jak przystało na prawdziwka Polaka , byś mógł trutniu
z MOPSu żyć bezpiecznie ….
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 19:50
~~ napisał(a): ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rudawa Azalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Posiwiały Jabłoń napisał(a): ~~Brunatnica polna napisał(a): Przyjmij do wiadomości że i ty i twój brat też tu wypisywaliście ,,ciekawostki'' i były bardziej denne od tych z mchu i paproci Dzisiaj to wy macie pełne gaciory i wasza pisanina o zaproszeniu na kawę to ,,.../n/ie w banię '' bo wiecie że nikt normalny na to nie pójdzie bo skończy to się tym jak ta wizyta na Koziej gdzie już następnego dnia ten fałszywy dupek obrabiał dupę swojemu koleżce.
Zasłaniasz się frajerze brakiem odwagi u kogoś? A może to wstręt przed takim jak wy szemranym towarzystwie?
Piszesz dupku o ,,prawdzie''? A kiedy ty tu taką pisałeś? Jesteście obaj z bratem prostackimi mitomanami a w sumie TOTALNE ZERA.
Gdzie jakieś wyjaśnienie jacy to bolesławianie u ciebie pracowali? Oklapłeś jak zwiędła faja po tym pytaniu bo właśnie taką miękką fają jesteś. Zastosowana autokorekta

Nie ma odpowiedzi ,bo jakiś Polaczek rozebrał mu dwa stare graty na złom i to na czarno za 5 euro na godzinę .

On chociaż ma 5 euro uczciwie zarobione , a co masz ty oprócz zapomogi z MOPSu….??
Jeżeli uważasz, że te 5 euro zarobione na czarno pod stołem jest uczciwie zarobione to musisz się leczyć ,a gdzie tu podatek od tych 5 euro ?

Podatek to obce słowo dla ciebie, udowodnij łgarzu że prawdą jest zatrudnianie przeze mnie na czarnucha
pracownika …. zapytaj tego budowlańca co to fruwać lubi , jak na czarnucha zaiwaniał u Gercharda …
Którego z bolesławian frajerzyno zarejestrowałeś?
A ten co piszesz że ,,fruwał'' też był zatrudniony na ,,czarnucha'' przez frajera z Mierzwina i dopiero po fakcie frajer chciał zarejestrować. Jak marnie skończył opowiedzą ci tam we wiosce. Chcesz się czegoś dowiedzieć jedź tam i popytaj jak brat tego frajera spierdzielił do Niemiec bo tu narobił długów po hurtowniach i był zmuszony spieprzać jak -szczur.
Więc frajerze nie farmazoń tylko napisz kogo u siebie zatrudniłeś? Bo do gry w karciochy to chyba nie była potrzeba zgoda arbaitsamptu.Pisałeś tu jak to pogrywałeś sobie w karty a nawet chwaliłeś się jak to potrafiłeś oszukiwać.
Jesteś miękka faja i nie łapiesz prostych spraw a pisałem ci że o waszym klanie do dzisiaj na Chrobrego szumią o tym Nawet Wierzby.
Myśl dupku co piszesz bo później wychodzisz na id/i/o/tę.

Czy ty przymulony człowieku , wiesz z kim piszesz ..
Frajerzyna i tak się nie liczy pisaną przez typa który miał często „audiencje” ….. hahahaha
~~ha ha niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:25
~~Białoszara Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni
jak przystało na prawdziwka Polaka , byś mógł trutniu
z MOPSu żyć bezpiecznie ….

Durny fiucie z mopsu to tutaj żyje twoja patologiczna rodzinka .Ja przepracowałem uczciwie w POLSCE 45 lat , i nie wiem gdzie jest wasz mops .mi wystarczy emeryturka !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza