Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ziom niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:26
Ziomek nie dygaj , wiesz że gajowy może tylko pisać co mu się podoba , a damskie głosy śmigają w niebiosy..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:31
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS

Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .

Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni
jak przystało na prawdziwka Polaka , byś mógł trutniu
z MOPSu żyć bezpiecznie ….

Durny fiucie z mopsu to tutaj żyje twoja patologiczna rodzinka .Ja przepracowałem uczciwie w POLSCE 45 lat , i nie wiem gdzie jest wasz mops .mi wystarczy emeryturka !

Wiesz damskie głosy śmigają w niebiosy… coś jednak na rzeczy jest , że tak zaciekle się bronisz , a to 5 tysięcy renty masz , a teraz 45 lat przepracowałeś , czyli niedługo i będziesz w sufit patrzył ….hahahaha

~~ha ha niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:53
~~Białoszara Macierzanka napisał(a): ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS

Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .

Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni

Durny fiucie z mopsu to tutaj żyje twoja patologiczna rodzinka .Ja przepracowałem uczciwie w POLSCE 45 lat , i nie wiem gdzie jest wasz mops .mi wystarczy emeryturka !

Wiesz damskie głosy śmigają w niebiosy… coś jednak na rzeczy jest , że tak zaciekle się bronisz , a to 5 tysięcy renty masz , a teraz 45 lat przepracowałeś , czyli niedługo i będziesz w sufit patrzył ….hahahaha

Lepiej patrzeć w sufit jak na twoją zakazaną mordę !
~~ha ha niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:54
~~ha ha napisał(a): ~~Białoszara Macierzanka napisał(a): ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !

Lepiej patrzeć w sufit jak na twoją zakazaną mordę !
Z malinowym kinolem !
~~ niezalogowany
8 lipca 2025r. o 20:55
Pani Anna Cholewinska, prawniczka z wieloletnim doswiadczeniem na kanale YouTube Jana Pinskiego powiedziala, ze prawie wszyscy boja sie Kaczynskiego, a najwyzsza pora by mowic o nim prawde.
" Ja sie pana nie boje panie Jaroslawie Kaczynski, moze pan wjezdzac do mojego domu, do piwnicy, w telefonie juz pan byl (Pegasus),.. gwizdze na to. Znudzila mi sie pana buta, bezczelnosc, arogancja, chamstwo! Publicznie zastrasza pan spoleczenstwo, osoby takie jak pani Ewa Wrzosek, srodowisko sedziow, ze beda postepowania karne, ze bedzie sie pan domagal dozywocia... To jest Panie Jaroslawie Kaczynski przestepstwo! Do pana Ziobro mowie to samo, gwizdze na to co pan mi moze zrobic! Jest pan smiesznym, malym, wystraszonym czlowiekiem!... Panie Ziobro nie tak szybko z tym dozywotnim wiezieniem! Ja sie nie boje! Czas najwyzszy przeciac te sume wszystkich strachow!... Panie premierze Tusk, gdzie jest Prokurator Generalny, gdzie jest Prokurator Krajowy? Takie publiczne zastraszanie powinno miec natychmiastowe wszczecie sledztwa! To jest przestepstwo! Nie da sie zyc w kraju gdzie obecna opozycja (PiS) ciagle zastrasza spoleczenstwo, politykow, sedziow, prokuratorow! Panie Premierze, panie Ministrze jak mozecie dopuszczac do takiej bezkarnosci Ziobry i Kaczynskiego? "...
Polecam obejrzenie calego wywiadu z pania Radca Prawnym Anna Cholewinska pt." Kto sie boi Kaczynskiego " na kanale YouTube Jana Pinskiego.
~~klawisz z Lubania niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:04
Frajer myśli że nikt nie łapie tego co wcześniej pisał i liczy na to że wszyscy pozapominali. Gdzie jego przechwałki jak to czekał z kolegą na Jana u bukmachera? Napisz więc może frajerzyno z malinowym kinolem że to jego zatrudniałeś . Ale ty tego nie napiszesz bo przy pierwszej okazji pojechał by ci i skończył byś z mordą w bardaszce. Szmaciarz.
~~Białoszara Macierzanka niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:12
~~klawisz z Lubania napisał(a): Frajer myśli że nikt nie łapie tego co wcześniej pisał i liczy na to że wszyscy pozapominali. Gdzie jego przechwałki jak to czekał z kolegą na Jana u bukmachera? Napisz więc może frajerzyno z malinowym kinolem że to jego zatrudniałeś . Ale ty tego nie napiszesz bo przy pierwszej okazji pojechał by ci i skończył byś z mordą w bardaszce. Szmaciarz.

Czy jeszcze nie zajarzyłeś …
że damskie głosy śmigają w niebiosy …
I dlatego możesz pisać co fasolka przetwornica pozwoli …
~~klawisz z Lubania niezalogowany
8 lipca 2025r. o 21:15
Dlatego nikt się z tym co piszesz nie liczy. Tak to jest jak ma się co nieco rozkalibrowane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza