~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !
Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS
Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .
Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni
jak przystało na prawdziwka Polaka , byś mógł trutniu
z MOPSu żyć bezpiecznie ….
Durny fiucie z mopsu to tutaj żyje twoja patologiczna rodzinka .Ja przepracowałem uczciwie w POLSCE 45 lat , i nie wiem gdzie jest wasz mops .mi wystarczy emeryturka !
Wiesz damskie głosy śmigają w niebiosy… coś jednak na rzeczy jest , że tak zaciekle się bronisz , a to 5 tysięcy renty masz , a teraz 45 lat przepracowałeś , czyli niedługo i będziesz w sufit patrzył ….hahahaha
~~Białoszara Macierzanka napisał(a): ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !
Kłamiesz …..!! i łgarzu nie chcesz się przyznać , wiem z dobrego źródła 1390 złociszy dostajesz renciny , a reszta to MOPS
Dobrze ,że idiotów wiatr nie sieje ale niestety tacy idioci jak ty czasami się rodzą. Ty chyba piszesz o swoim bracie któremu kupujesz zimowe sandały ,żeby nie zmarzł . ,bo faktycznie za 1390 zł to nie wystarcza na opłatę mediów .
Braciszek zaspokojony , o niego się nie martw , podróże do Wa-wy co rusz , na granicy broni
Durny fiucie z mopsu to tutaj żyje twoja patologiczna rodzinka .Ja przepracowałem uczciwie w POLSCE 45 lat , i nie wiem gdzie jest wasz mops .mi wystarczy emeryturka !
Wiesz damskie głosy śmigają w niebiosy… coś jednak na rzeczy jest , że tak zaciekle się bronisz , a to 5 tysięcy renty masz , a teraz 45 lat przepracowałeś , czyli niedługo i będziesz w sufit patrzył ….hahahaha
~~ha ha napisał(a): ~~Białoszara Macierzanka napisał(a): ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: ~~Białoszara Macierzanka napisał(a):Z malinowym kinolem !Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Czeremcha napisał(a): Oprócz zapomogi z Mopsu mam 5tys emerytury i drugie tyle z giełdy .gdzie spędzam przyjemnie czas między prawdziwymi Polakami a nie Helmutami ,durny ćwoku !
Lepiej patrzeć w sufit jak na twoją zakazaną mordę !
~~klawisz z Lubania napisał(a): Frajer myśli że nikt nie łapie tego co wcześniej pisał i liczy na to że wszyscy pozapominali. Gdzie jego przechwałki jak to czekał z kolegą na Jana u bukmachera? Napisz więc może frajerzyno z malinowym kinolem że to jego zatrudniałeś . Ale ty tego nie napiszesz bo przy pierwszej okazji pojechał by ci i skończył byś z mordą w bardaszce. Szmaciarz.