Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~j24 niezalogowany
19 godz. 22 min. temu
Czego można oczekiwać od tłuka skoro on pisze że można ,,nienawidzieć''?
Faktycznie to NIEUK.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
19 godz. 19 min. temu
~~Janusz napisał(a): Twój brat z Ocic pisał jak jest skłocony z bratem i jakby tego było mało to w swoje szambo jeszcze mieszał jego syna.

Na twoje kłamstwo odpowiem kłamstwem , ty pisałeś że zdradziłeś żonę , pisałeś że wygnałeś chorego syna z domu..... Jednego jestem pewien , oszczekiwanie to twoja karma głodny TROLLU. .. Miłego dnia
~~Juras z Dortmunda niezalogowany
16 godz. 8 min. temu
Polacy to dziwny naród. Przegrane powstania, zabory, holokaust, komunizm i żadnych wniosków wyciągniętych z tych wydarzeń. Wszystko to Polacy zgotowali sobie sami. Swoimi wyborami. Tak jak wyborem Kaczyńskiego, PiS i sutenera. To nigdy nie powinno się wydarzyć, a jednak...Z pieśnią na ustach kroczymy w przepaść, a tych, co chcą nas powstrzymać, wrzucamy do niej jako pierwszych...Wartości staniały na rzecz chamstwa i głupoty.
~~Różowawy Łubinnik niezalogowany
14 godz. 41 min. temu
~~ napisał(a): O nic tu nie proszono frajerze. To ty się po raz któryś ośmieszyłeś NIEUKU!!!!
Caligae to nie jest z angielskiego więc co tu bredzisz ...? Zastosowana autokorekta

Przypuszczałem , że to z angielskiego , okazało się jednak że nadal drążysz sprawę z sandałami lecz rzymskimi , nie zaskoczyłem , przecież miałeś nicki z starożytnego świata…

~~Różowawy Łubinnik niezalogowany
14 godz. 37 min. temu
~~Juras z Dortmunda napisał(a): Polacy to dziwny naród. Przegrane powstania, zabory, holokaust, komunizm i żadnych wniosków wyciągniętych z tych wydarzeń. Wszystko to Polacy zgotowali sobie sami. Swoimi wyborami. Tak jak wyborem Kaczyńskiego, PiS i sutenera. To nigdy nie powinno się wydarzyć, a jednak...Z pieśnią na ustach kroczymy w przepaść, a tych, co chcą nas powstrzymać, wrzucamy do niej jako pierwszych...Wartości staniały na rzecz chamstwa i głupoty.

Czy Orban jest z PiSu …?
Poczytaj nad czym się Węgry zastanawiają..
Mądry kraj i przywódca, nie włazi w pupsztala
Niemcom , a że jesteście miękkie FAJE , to niedługo zderzycie się z rzeczywistością…..
~~Biały Cypryśnik niezalogowany
13 godz. 54 min. temu
~~Różowawy Łubinnik napisał(a):
Czy Orban jest z PiSu …?
Poczytaj nad czym się Węgry zastanawiają..
Mądry kraj i przywódca, nie włazi w pupsztala
Niemcom , a że jesteście miękkie FAJE , to niedługo zderzycie się z rzeczywistością…..

Jest więcej niż pewne że gdyby Węgrzy / zwykli ludzie / dowiedzieli się że ich kraj chce wystąpić z Unii w krótkim czasie zostali by tam tylko najbardziej zagorzali poplecznicy Orbana. A potem płacz , bieda i zgrzytanie szczękami. Gdzie by pracowali ? Z kim handlowali ? Gdzie by sprzedawali swoje nic ? A niby po co Europa miała by do nich jeździć ? No i kasa wzięta z Unii do zwrotu. Wpieprzali by swoją paprykę i popijali palinką.
~~Izabelowy Świerk niezalogowany
10 godz. 39 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mógłbym te brednie pominąć milczeniem ale jest to tak śmieszne że ci odpiszę...
po czym to poznałeś że byłem ''spięty''?...czym?
pisałem ci że ty prostej ironii nie wyłapałeś kiedy zapytałem w bezpośredniej rozmowy czy dla hecy mogę coś napisać...
napisałem?...nie ale wcześniej zapytałem a co zrobił twój braciszek z kolega z Koziej?
zapytał PUBLICZNIE czy może coś napisać a nie widząc odpowiedzi co zrobił?...napisał bo on aż tarł kolankami by dać tu kolejny popis swojej głupoty...
nasze spotkanie na ławce miało w sobie tylko jeden pozytyw...pokazałeś mi zdjęcie pewnego gościa którego ja wcześniej z kimś pomyliłem...to jedyny plus tamtego spotkania...jedyny ..

a teraz ty zbierz się na odwagę i w końcu napisz czy zrobiłeś to co ci proponowałem abyś odnalazł autora tych wpisów o ''zimowych sandałach'' ...zrobiłeś ?
chcesz mnie wszystko tu przypisać to twoja sprawa ...mnie to powiewa jak ty i Lucjan ...
on wie że jemu nie odpuszczę za wulgaryzmy jakimi mnie obsypywał i za publikacje moich danych...i za jeszcze coś ale o tym cicho szaaaa...
a screenów jest całkiem sporo...z datami ,godzinami itd...podpisane pod jego nickiem...

a teraz ty zbierz się na odwagę...;D

Więc spróbuję być odważny , jeżeli ktoś wymyślił ,
nieprawdziwe wiadomości , przekazał publicznie
brednie /kłamstwa , a ty , tak ty nie sprawdzając , ty któremu przekazałem prawdę na ławeczce , ty który wie w jaki sposób wyjechałem z kraju , ty który wie
że nieprawdę głosi złośliwy zazdrosny furiat , powielasz wszystkie kłamstwa nadal , więc kogo mam szukać …??? ja po prostu olałem te wszystkie kłamstwa , rozbawiają mnie , te wasze wpisy , o zbuchanej i porzuconej niewiasty , był taki co wypisywał o bękarcie , tylko nie wiem o którym , z tego co wiem mam czwórkę wspaniałych dzieci , szanujących i kochających się na wzajem , właśnie ty, tylko ty powinieneś, bo miałeś do mnie numer telefonu , a napewno nadal masz , zanim coś napisać chciałeś będąc niepewny , czy to prawda , powinieneś się dowiedzieć….
A twoje opowieści z mchu i paproci wraz fantazjami
Włóż między książki które tak chętnie czytasz , i nie bądź Klaudiuszem którego bratanek, Kaligula, gdy został cesarzem, dla żartu mianował , konsulem dokooptowanym , zapewne czułeś się jako konsul Bolec info .. obecnie wykopanym …

~~Strażnik ZK niezalogowany
10 godz. 20 min. temu
Obajtek i matecki wasze miejsce we więzieniu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.