Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 godz. 59 min. temu
~~Izabelowy Świerk napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mógłbym te brednie pominąć milczeniem ale jest to tak śmieszne że ci odpiszę...
po czym to poznałeś że byłem ''spięty''?...czym?
pisałem ci że ty prostej ironii nie wyłapałeś kiedy zapytałem w bezpośredniej rozmowy czy dla hecy mogę coś napisać...
napisałem?...nie ale wcześniej zapytałem a co zrobił twój braciszek z kolega z Koziej?
zapytał PUBLICZNIE czy może coś napisać a nie widząc odpowiedzi co zrobił?...napisał bo on aż tarł kolankami by dać tu kolejny popis swojej głupoty...
nasze spotkanie na ławce miało w sobie tylko jeden pozytyw...pokazałeś mi zdjęcie pewnego gościa którego ja wcześniej z kimś pomyliłem...to jedyny plus tamtego spotkania...jedyny ..

a teraz ty zbierz się na odwagę i w końcu napisz czy zrobiłeś to co ci proponowałem abyś odnalazł autora tych wpisów o ''zimowych sandałach'' ...zrobiłeś ?
chcesz mnie wszystko tu przypisać to twoja sprawa ...mnie to powiewa jak ty i Lucjan ...
on wie że jemu nie odpuszczę za wulgaryzmy jakimi mnie obsypywał i za publikacje moich danych...i za jeszcze coś ale o tym cicho szaaaa...
a screenów jest całkiem sporo...z datami ,godzinami itd...podpisane pod jego nickiem...

a teraz ty zbierz się na odwagę...;D

Więc spróbuję być odważny , jeżeli ktoś wymyślił ,
nieprawdziwe wiadomości , przekazał publicznie
brednie /kłamstwa , a ty , tak ty nie sprawdzając , ty któremu przekazałem prawdę na ławeczce , ty który wie w jaki sposób wyjechałem z kraju , ty który wie
że nieprawdę głosi złośliwy zazdrosny furiat , powielasz wszystkie kłamstwa

....zapewne czułeś się jako konsul Bolec info .. obecnie wykopanym …

widzisz jaki jesteś manipulant i miękiszon? ...na pytanie nie odpowiadasz ale coś tu jednak przyznajesz ...
brak ci ''jaj '' by kogoś odszukać więc idziesz w brednie że ja to czy tamto piszę ...
a jaką to ''prawdę '' mi przekazałeś?...swoją?

jak tą jakich to bolesławian zatrudniałeś?... zrozum że ja to mam w dupie ale bawi mnie jak tu się miotasz i wijesz się jak przecięta szpadlem glista...
i jeszcze jedno - wpis twojego brata sprzed chyba dziewięciu godzin czytałeś?
widzisz jak ten frajer sam potrafi się pogrążać? ...to kolejny przykład jego głupoty..

twoje odniesienia do Kaliguli i jakiegoś konsula są śmieszne ,nietrafione i głupie...
tu też musisz jeszcze sporo poczytać...
a ciebie ''konsulu'' tu obecnie nie wykopano? ....Jurku 61 na ''banicji''..;D

ODPOWIADAM CI TYLKO DLATEGO ABY COŚ DO CIEBIE DOTARŁO CHOCIAŻ ŻE TAK SIĘ STANIE NIE WIERZĘ...;D
teraz siatkówka bo brakują mi Bułgarzy i Coboli w tenisie bym przytulił kasiorkę z kolejnych kuponów...

jutro może ci odpiszę na to co tu jeszcze spłodzisz...
bo ty jak widzę ''płodny'' jesteś...hahaha
prawie Andersen z ciebie...chociaż bardziej pasujesz do jednego z braci Marx ...kojarzysz którego? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Izabelowy Świerk niezalogowany
9 godz. 33 min. temu
widzisz jaki jesteś manipulant i miękiszon? ...na pytanie nie odpowiadasz … które pytanie ????

ale coś tu jednak przyznajesz ...
brak ci ''jaj '' by kogoś odszukać więc idziesz w brednie

A kogo mam szukać …??? Uznaje zasadę , lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć …

że ja to czy tamto piszę ...
a jaką to ''prawdę '' mi przekazałeś?...swoją?

Jednak nie byłem w błędzie z tym spiętym …
Nie byłeś w stanie zapamiętać ….
Rozumiem trema / dobrze że nie biegunka ..
~~Oszust z certyfikatem niezalogowany
9 godz. 29 min. temu
Certyfikowany oszust Mateusz Morawiecki vel pinokio postanowił postraszyć Polaków najazdem Niemców. Problem w tym, że przy okazji się skompromitował i musiał usuwać swój wpis.
~~Konsul niezalogowany
9 godz. 27 min. temu
Widzisz frajerze? Przyznajesz że nie wiesz kogo szukać więc walisz wszędzie w Jana. A ten ci się śmieje prosto w malinowego kinola .
I z tego że nie skorzystałeś z jego rady i z twojego nieuctwa wieśniaku.
~~Modry Czarny niezalogowany
9 godz. 20 min. temu
Szukac daleko nie trzeba .

Na pamietnym spotkaniu byli : trOjnar , m0szczynski, złotkowski i... TEN czwarty .

~~Nazywaliśmy go niezalogowany
9 godz. 9 min. temu
~~Modry Czarny napisał(a): Szukac daleko nie trzeba .

Na pamietnym spotkaniu byli : trOjnar , m0szczynski, złotkowski i... TEN czwarty .

Kaśka .
~~no i ten niezalogowany
9 godz. 6 min. temu
~~Nazywaliśmy go napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Modry Czarny napisał(a): Szukac daleko nie trzeba .

Kaśka .

A piąty to pisze ?
~~ niezalogowany
36 min. temu
Może więc i jego nazwisko podaj głupcze. Wymiękasz ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza