~~Izabelowy Świerk napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): mógłbym te brednie pominąć milczeniem ale jest to tak śmieszne że ci odpiszę...
po czym to poznałeś że byłem ''spięty''?...czym?
pisałem ci że ty prostej ironii nie wyłapałeś kiedy zapytałem w bezpośredniej rozmowy czy dla hecy mogę coś napisać...
napisałem?...nie ale wcześniej zapytałem a co zrobił twój braciszek z kolega z Koziej?
zapytał PUBLICZNIE czy może coś napisać a nie widząc odpowiedzi co zrobił?...napisał bo on aż tarł kolankami by dać tu kolejny popis swojej głupoty...
nasze spotkanie na ławce miało w sobie tylko jeden pozytyw...pokazałeś mi zdjęcie pewnego gościa którego ja wcześniej z kimś pomyliłem...to jedyny plus tamtego spotkania...jedyny ..
a teraz ty zbierz się na odwagę i w końcu napisz czy zrobiłeś to co ci proponowałem abyś odnalazł autora tych wpisów o ''zimowych sandałach'' ...zrobiłeś ?
chcesz mnie wszystko tu przypisać to twoja sprawa ...mnie to powiewa jak ty i Lucjan ...
on wie że jemu nie odpuszczę za wulgaryzmy jakimi mnie obsypywał i za publikacje moich danych...i za jeszcze coś ale o tym cicho szaaaa...
a screenów jest całkiem sporo...z datami ,godzinami itd...podpisane pod jego nickiem...
a teraz ty zbierz się na odwagę...;D
Więc spróbuję być odważny , jeżeli ktoś wymyślił ,
nieprawdziwe wiadomości , przekazał publicznie
brednie /kłamstwa , a ty , tak ty nie sprawdzając , ty któremu przekazałem prawdę na ławeczce , ty który wie w jaki sposób wyjechałem z kraju , ty który wie
że nieprawdę głosi złośliwy zazdrosny furiat , powielasz wszystkie kłamstwa
....zapewne czułeś się jako konsul Bolec info .. obecnie wykopanym …
widzisz jaki jesteś manipulant i miękiszon? ...na pytanie nie odpowiadasz ale coś tu jednak przyznajesz ...
brak ci ''jaj '' by kogoś odszukać więc idziesz w brednie że ja to czy tamto piszę ...
a jaką to ''prawdę '' mi przekazałeś?...swoją?
jak tą jakich to bolesławian zatrudniałeś?... zrozum że ja to mam w dupie ale bawi mnie jak tu się miotasz i wijesz się jak przecięta szpadlem glista...
i jeszcze jedno - wpis twojego brata sprzed chyba dziewięciu godzin czytałeś?
widzisz jak ten frajer sam potrafi się pogrążać? ...to kolejny przykład jego głupoty..
twoje odniesienia do Kaliguli i jakiegoś konsula są śmieszne ,nietrafione i głupie...
tu też musisz jeszcze sporo poczytać...
a ciebie ''konsulu'' tu obecnie nie wykopano? ....Jurku 61 na ''banicji''..;D
ODPOWIADAM CI TYLKO DLATEGO ABY COŚ DO CIEBIE DOTARŁO CHOCIAŻ ŻE TAK SIĘ STANIE NIE WIERZĘ...;D
teraz siatkówka bo brakują mi Bułgarzy i Coboli w tenisie bym przytulił kasiorkę z kolejnych kuponów...
jutro może ci odpiszę na to co tu jeszcze spłodzisz...
bo ty jak widzę ''płodny'' jesteś...hahaha
prawie Andersen z ciebie...chociaż bardziej pasujesz do jednego z braci Marx ...kojarzysz którego? ;D