Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Angela niezalogowany
14 października 2021r. o 19:18
I wtedy...
zacznij mówić o tym polexicie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
14 października 2021r. o 19:43
Mówią o mnie: "ojciec chrzestny brexitu", ale ja wam jeszcze pokażę :(
22258
#Horus nieaktywny
14 października 2021r. o 20:47
~~Szarawa Śliwa niezalogowany
15 października 2021r. o 8:44
Nie dla władztwa i dyktatury sędziów TSUE.
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2021r. o 9:18
VP musi przeprosić "Wyborczą"
Sprawa dotyczy artykułu z 2017 roku, w którym TVP Info powtórzyło "pozbawione podstaw i nieprawdziwe zarzuty i sugestie" atakujące dziennikarzy "Wyborczej". Według telewizji dziennikarze mieli otrzymywać po 400 złotych za wypowiadanie "zdań wkładanych w ich usta". Doniesienia te okazały się zwykłym fake newsem.

TVP nie spieszy się jednak z wykonaniem wyroku, a Jacka Kurskiego nie nakłoniło nawet postanowienie Sądu Apelacyjnego w Warszawie. Politycy PiS mogą czuć się bezkarni?

WYNIK GŁOSOWANIA
TVP robi Polaków w konia?
Non stop.
86%
Nie, czemu?
13%

ja też zagłosowałem ...
kto wątpi że inaczej niż pierwsza pozycja?....hahaha
~~Szarawa Śliwa niezalogowany
15 października 2021r. o 9:37
Nie dla prania mózgów i nagonki na polski rząd, który broni granicy Polski doskonale co potwierdził Frontex, przez TVN 24.
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2021r. o 10:43
no jeśli ty uważasz te zasieki za obronę granic to kurna boję się chwili kiedy zaatakuje nas Islandia...;]
18442
PIS-PO-PRL
15 października 2021r. o 10:52
ORP Wpław ochroni naszą morską granicę.
Bo innych okrętów to my chyba za wiele nie mamy :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza