Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

22258
#Horus nieaktywny
15 października 2021r. o 11:11
kto wie?
po antkowych eskadrach dronów bojowych może mamy gdzieś eskadry ósemek ze sternikiem ...w roli stawiaczy min...

skoro polska ''marynarka'' ma na stanie lodołamacz posklejany papierową taśmą to ja już we wszystko uwierzę ...;]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~FAKT niezalogowany
15 października 2021r. o 11:44
Horus napisał(a): kto wie?
po antkowych eskadrach dronów bojowych może mamy gdzieś eskadry ósemek ze sternikiem ...w roli stawiaczy min...

skoro polska ''marynarka'' ma na stanie lodołamacz posklejany papierową taśmą to ja już we wszystko uwierzę ...;]

Mają też łódź podwodną.Ona nie może się zanurzać ze względu na BHP bo wojska obrony terytorialnej nie mają podwodnych uprawnień poza obszarem wanny.
~~Rdzawobrunatny Maczek niezalogowany
15 października 2021r. o 11:51
Dwóch cymbałów to jeszcze nie armia:)
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
15 października 2021r. o 13:20
Ooo, widzę że zagraniczni agenci od rana na forum
- Dlaczego jesteśmy budowie zapory na granicy?
- Bo nie dostaliśmy zgody od...:D
~~Olo niezalogowany
15 października 2021r. o 14:04
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Ooo, widzę że zagraniczni agenci od rana na forum
- Dlaczego jesteśmy budowie zapory na granicy?
- Bo nie dostaliśmy zgody od...:D

Milionerze Tusk ; Dlaczego jesteśmy budowie zapory na granicy?
Co za down .
~~Donek niezalogowany
15 października 2021r. o 14:53
Teściowa mi mówi że to wał, ja jej mówię że murrr, ona że seplenie.......no to dobra teraz mówie że to wał.
~~Olo niezalogowany
15 października 2021r. o 15:10
~~Donek napisał(a): Dlaczego jesteśmy budowie zapory na granicy

Dlaczego jesteśmy budowie zapory na granicy.?
~~Olo niezalogowany
15 października 2021r. o 15:20
POwiedz mur....
-muj
Nie muj tylko mur......POwiedz
-wał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza