Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Morus niezalogowany
23 listopada 2021r. o 16:35
~~nie łżyj szujo napisał(a): Poprzednicy też łoili kraj

Też łoili a dziś płaczecie za ich powrotem. Nic sie, gamonie, nie nauczyliście.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowy Eukomis niezalogowany
23 listopada 2021r. o 17:26
~~JACUZZA niezalogowany
23 listopada 2021r. o 17:44
PE odmówił pinokiowi wystąpienia podczas debaty nt. Białorusi
Prośba nie była nawet rozpatrywana przez Konferencję Przewodniczących Grup Politycznych PE. Decyzja zapadła szybko - w gabinecie przewodniczącego.

Wstaliśmy z kolan
~~Fioletowy Eukomis niezalogowany
23 listopada 2021r. o 18:09
DLACZEGO SIEDZĄ W ARESZCIE PATRIOCI ZA SPALENIE KOPII TRAKTATÓW KALISKICH, A DLACZEGO NIE SIEDZI NERGAL,KTÓRY PORWAŁ I ZDEPTAŁ BIBLIĘ??????????

https://pl.wikipedia.org/wiki/Statut_kaliski

~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
23 listopada 2021r. o 18:31
Żeby sobie porządzić nie trzeba drukować pieniędzy ,wystarczy się ożenić.
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
23 listopada 2021r. o 18:44
~~JACUZZA napisał(a): PE odmówił pinokiowi wystąpienia podczas debaty nt. Białorusi
Prośba nie była nawet rozpatrywana przez Konferencję Przewodniczących Grup Politycznych PE. Decyzja zapadła szybko - w gabinecie przewodniczącego.

Wstaliśmy z kolan

Już dawno straciliśmy suwerenność.
Nawet nie wiem czym teraz Polska jest.
Jakimś kantonem, stanem, czy też hrabstwem?
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
23 listopada 2021r. o 18:46
Jak ja będę rządził to będzie landem.
22258
#Horus nieaktywny
23 listopada 2021r. o 18:50
''Radna chwali się, że jechała 170 km/h i nie dostała mandatu
Sprawę opisują serwis goleniow.net oraz Portal Samorządowy. Lokalny skandal zyskał już rozgłos ogólnopolski. Jego bohaterką stała się radna lokalnego komitetu KWW Nowa Jowita Pawlak.
Radna Pawlak w czasie przerwy w sesji Rady Miasta chwaliła się swemu koledze, że na nowej trasie do Kołobrzegu jedzie się wyśmienicie. Opowiedziała jak jechała nową drogą z prędkością 170 km/h. I choć została przyłapana na wykroczeniu przez policjantów w nieoznakowanym radiowozie, to sprawa skończyła się jedynie pouczeniem.
Jechali BMW, słuchaj, nieoznakowanym i ja wyprzedzałam, a on wiesz, za mną się chował. I tak trzy razy. Aż za tym trzecim razem mnie wyprzedził, włączył te światła FOLLOW ME i POLICJA, musiałam zjechać. Dobrze, że Przemek ze mną jechał. To mówi: no wiecie panowie, no żona mnie tu wiezie na wczasy, nie, że ten. I on mówi – no dobra, to tylko pouczenie. A miałam 170, tak jak mnie nagrał.''

wolę land niż pisland...;]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza