Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Fioletowy Eukomis niezalogowany
23 listopada 2021r. o 19:08
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowy Rojnik niezalogowany
23 listopada 2021r. o 20:25
Horus napisał(a): ''Radna chwali się, że jechała 170 km/h i nie dostała mandatu
Sprawę opisują serwis goleniow.net oraz Portal Samorządowy. Lokalny skandal zyskał już rozgłos ogólnopolski. Jego bohaterką stała się radna lokalnego komitetu KWW Nowa Jowita Pawlak.
Radna Pawlak w czasie przerwy w sesji Rady Miasta chwaliła się swemu koledze, że na nowej trasie do Kołobrzegu jedzie się wyśmienicie. Opowiedziała jak jechała nową drogą z prędkością 170 km/h. I choć została przyłapana na wykroczeniu przez policjantów w nieoznakowanym radiowozie, to sprawa skończyła się jedynie pouczeniem.
Jechali BMW, słuchaj, nieoznakowanym i ja wyprzedzałam, a on wiesz, za mną się chował. I tak trzy razy. Aż za tym trzecim razem mnie wyprzedził, włączył te światła FOLLOW ME i POLICJA, musiałam zjechać. Dobrze, że Przemek ze mną jechał. To mówi: no wiecie panowie, no żona mnie tu wiezie na wczasy, nie, że ten. I on mówi – no dobra, to tylko pouczenie. A miałam 170, tak jak mnie nagrał.''

wolę land niż pisland...;]

Bo ty zwykły , a może nawet nie , Sowiet jesteś hehehe
każdy Sowiet chciałby żyć w Deutschlandzie …………………D
~~Rdzawoczerwona Golteria niezalogowany
23 listopada 2021r. o 20:28
Dokładnie zawsze wiedziałem że to zwykły kacap .
~~Buda wiejski chamie niezalogowany
23 listopada 2021r. o 20:35
27 - 1 . PAMIĘTAMY
22258
#Horus nieaktywny
23 listopada 2021r. o 20:35
smirna kmiotki jak chcecie ze mną pisać...;]
~~biała niezalogowany
23 listopada 2021r. o 20:59
Komisja Europejska wciąż nie dała zielonego światła dla polskiego Krajowego Planu Odbudowy, bo rząd nie spełnił żadnego z warunków postawionych przez Brukselę, które miałyby odblokować strumień unijnych pieniędzy. - Nie ma już szans, by polski Krajowy Plan Odbudowy został zaakceptowany do końca roku i by Polska otrzymała zaliczkę z Funduszu Odbudowy na początku przyszłego roku .
Nieważne, czy Polska będzie bogata, czy biedna – ważne, żeby była katolicka .
~~Anty_ciemnogród niezalogowany
23 listopada 2021r. o 21:23
"Narodowy Bank Polski popełnił błąd osłabiając złotego w grudniu zeszłego roku, po to żeby pomóc budżetowi".

"słabszy złoty sprawia, że nasze rezerwy walutowe są więcej warte, więc bank teoretycznie może wykazać zysk i wypłacić go do budżetu".

- Ale złoty już wtedy był dość słaby i to podważało zaufanie do złotego i generowało ryzyko, że w czasie, kiedy będą turbulencje na rynkach finansowych będzie nam ciężko kontrolować walutę.

Teraz płacimy za to cenę".
~~Donek niezalogowany
23 listopada 2021r. o 22:16
~~Anty_ciemnogród napisał(a): "Narodowy Bank Polski popełnił błąd osłabiając złotego w grudniu zeszłego roku, po to żeby pomóc budżetowi".

"słabszy złoty sprawia, że nasze rezerwy walutowe są więcej warte, więc bank teoretycznie może wykazać zysk i wypłacić go do budżetu".

- Ale złoty już wtedy był dość słaby i to podważało zaufanie do złotego i generowało ryzyko, że w czasie, kiedy będą turbulencje na rynkach finansowych będzie nam ciężko kontrolować walutę.

Teraz płacimy za to cenę".

Nie ma się co martwić Papcio Glapcio wprowadzi nową monetę dwu złotową z wizerunkiem Kaczyńskiego i Morawieckiego i będzie to 2 ch.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo