~~Premier Tusk niezalogowany 27 listopada 2021r. o 13:19
Nie rozumiem o czym mówicie. Drożyzna, inflacja...
Z tym nic sie nie da zrobić
Przecież jak byłem premierem tłumaczyłem Wam:
- „gdyby istniały dwa takie przyciski jeden dla niskich cen a drugi dla wysokich cen to ja jako premier Tusk cały czas bym wciskał przycisk z niskimi cenami. Ale takiego przycisku nie ma i premier nie może wpływać na ceny”.
Dziś bym tak nie powiedział.
I dlatego dziś wciskam Wam już tylko kit.
''Rząd Izraela zmniejszył listę państw, którym małe firmy mogą sprzedawać narzędzia do nadzoru lub cyberataków, takie jak Pegasus. Liczba krajów zmniejszyła się ze 102 do 37. Z listy wypadły Polska i Węgry.''
ach ta ''biedna '' Polska ...
kolejny kop i to od kogo ...hahaha
~~Tusk na urodzinach KOD-u niezalogowany 27 listopada 2021r. o 19:34
- "Pamiętacie, był ten zły lew Skaza. Kiedy objął władzę, wokół było albo ciemno, albo była pożoga, kompletna ruina, a jego ludzie , jego władza, to były te hieny, które zajmowały się wyłącznie rabowaniem własnych obywateli. Działały wyłącznie we własnym interesie."
Pamiętacie???
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.