Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
27 listopada 2021r. o 6:34
"Ratyfikowana przez Polskę Konwencja Praw Człowieka przyznaje każdemu człowiekowi prawo do decydowania o sobie w sposób, jaki uznaje najwłaściwszy, (on sam, a nie księża czy politycy) życia i dokonywania wyborów na podstawie własnych, a nie cudzych przekonań i wartości, prawo do prywatności i intymności, poszanowania cielesności, wiary w Boga lub jej braku. Tych praw nie można się zrzec, one przynależą człowiekowi nawet jeśli nie wie o ich istnieniu i nie wie, że je posiada"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~POmylona Qurwa niezalogowany
27 listopada 2021r. o 8:23
Polska na pierwszym miejscu w UE pod względem skali odbudowy rynku pracy w okresie kryzysu COVID -19 . W 2020 roku spadek liczby przepracowanych godzin wyniósł w naszym kraju 2,1%-był najniższy w całej UE .
~~Yebnięty wyborca PO niezalogowany
27 listopada 2021r. o 8:34
To nie prawda . Polska jest na ostatnim miejscu .
~~Yebac pis i jego zwolenników niezalogowany
27 listopada 2021r. o 8:41
adam bielan nominował mejzę na wiceministra sportu a dzisiaj milczy. Może to jego wspólnik ?

jeden jest warty drugiego !
~~zimowit niezalogowany
27 listopada 2021r. o 8:42
Przestrzegam przed myśleniem, że Kaczyński stracił kontakt z rzeczywistością. On wie, co robi. Jedzie na czołowe zderzenie, licząc, że Unia pęknie.
A gdy Unia nie pęknie i doprowadzi to do polexitu, to trudno. Celem małego oszczanego firera jest dyktatura.

~~Yebac pis niezalogowany
27 listopada 2021r. o 8:54
celem łupieżowego kartofla są rozbiory Polski i wymazanie nas z mapy świata
~~Złotawordzawa Budleja niezalogowany
27 listopada 2021r. o 9:01
Agresywny antypis co on może dać Polsce?
Nienawiść, pogardę, może jeszcze wulgaryzmy i to jest wszystko.
Rząd daje konkretne rzeczy w Polskim Ładzie czy w tarczy antyinflacyjnej, a co daje antypis?
Nie wiem co, może ktoś z antypisu mi odpowie?
Inwektywy? To dajecie ludziom? A może fejki?
~~Donald Tusk niezalogowany
27 listopada 2021r. o 9:06
Ja nic nie wiem , na niczym się nie znam . Nie wiem co mam odpowiedzieć .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo