~~HumorekD napisał(a): Co za bzdury opisujecie nakręcając samych siebie , ta Ochojska była na granicy potrzebna
jak Dekarz /Sasowi , a Lampert Polskiej scenie politycznej .
Oglądałem tą kiczowatą ustawkę , czysto ubrani ,zadbani , pewnie leśniczy przy granicy
im łaźnie Turecką zafundował
~~HumorekD napisał(a): Co za bzdury opisujecie nakręcając samych siebie , ta Ochojska była na granicy potrzebna
Oglądałem tą kiczowatą ustawkę , czysto ubrani ,zadbani , pewnie leśniczy przy granicy
Zastosowana autokorekta
~~marszałek Karczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~HumorekD napisał(a): Co za bzdury opisujecie nakręcając samych siebie , ta Ochojska była na granicy potrzebna
Cudzoziemcy wyglądali na wypoczętych, byli czyści, ubrani w nową odzież. Mieli papcie piżamy, jak również swoje meble. W ostrym cieniu mgły wyłaniały się hiszpańskie i niemieckie dostawczaki firm przewozowych w postaci tira z dwiema przyczepami. Domagali się pracy, płacy w euro, świeżej pościeli, kolorowej telewizji z programem Dżeka Kursky"ego, ośmiorniczek i ciepłej wody z kranu, tudzież mieszkań przynajmniej z dwiema sypialniami na osiedlu Obkupczyjtka, gdzie promocje sięgają 50 %.
Ta por. Michalska ze swoimi przełożonymi to naprawdę już odpłynęła. Na San Eskobar.Zastosowana autokorekta