Horus napisał(a): to że olej podrożał o 50% i to że drób o 35% to wina Putina?
widzisz?
jestem jak najbardziej normalny...;D
ale czy ''papcio'' glapcio pieprzący takie bzdury jest normalny?
;D
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): to że olej podrożał o 50% i to że drób o 35% to wina Putina?
widzisz?
;D
Normalny inaczej.......a to się zgadza......gra i buczy.
~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): to że olej podrożał o 50% i to że drób o 35% to wina Putina?
widzisz?
;D
~~Donek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): to że olej podrożał o 50% i to że drób o 35% to wina Putina?
widzisz?
;D
To że olej zdrożał o 50 % to bajka zobaczcie ile zdrożała ziemia ,Morawiecki kupił za 700 tys później przepisał na żonę żeby ludzie nie wiedzieli ile ma pieniędzy a teraz jego żona sprzedała tą ziemię za 15 milionów ,i co pisdzielcy ,można ,można .
Doradźcie ,mam 1 papierowego dolara ,sprzedawać czy jeszcze trzymać ?
~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Mateusz Morawiecki oraz jego żona kupili od kościoła dwie działki na wrocławskim Oporowie.
... już wtedy ich wartość była szacowana na 4 mln złotych, a Morawieccy zakupili je za 700 tys. złotych.
Premier po ukazaniu się artykułu w "GW" poprosił biegłych o wycenienie działek, którzy ocenili ich wartość na 14,3 mln złotych."
~~Złotawordzawa Budleja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anty_pis_dzielec napisał(a): Mateusz Morawiecki oraz jego żona kupili od kościoła dwie działki na wrocławskim Oporowie.
... już wtedy ich wartość była szacowana na 4 mln złotych, a Morawieccy zakupili je za 700 tys. złotych.
Premier po ukazaniu się artykułu w "GW" poprosił biegłych o wycenienie działek, którzy ocenili ich wartość na 14,3 mln złotych."
Wycie słychać znakomicie