Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~biała niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 16:38
~~Morelowa Jeżyna napisał(a): Gdzie tu afera? Kupił ,dokupił i za 8 lat sprzedał z zyskiem . Każdy kto ma wolną gotówkę by tak zrobił. A może miał sprzedać za 1 milion ? To też była by afera .

Morawieccy spieniężają majątek. Wiedzą, że już niedługo…
A mnie w dalszym ciągu zastanawia cena metra, za którą poszła działka Morawieckiego.
Z informacji medialnych wychodzi, że za m2 nabywca zapłacił 100 zł.
Tymczasem ceny ofertowe w okolicy są znacznie wyższe. Nawet 900 zł za m2 w przypadku małych działek i 600 zł dużych.
Także ta stówka za metr to kit dla takich PISowskich głąbów jak wyżej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~takai niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 16:40
Ja nie pytam ile zarobiła pani M. -bo co to jest ,to normalny człowiek wie ,ale pytam
jak ceny świąteczne pi.-suary na pewno jesteście uśmiechnięci i zadowoleni??????????????
22258
#Horus nieaktywny
6 grudnia 2021r. o 16:47
jak to jest?
Iwonka sprzedała część za 190 000 by później odkupić a 1,5 mln? ;D
o co tu chodzi? ;D

a pamiętacie jak ''pinokio'' odchodził ze stanowiska prezesa chyba WBK I ''zapomniał ''sprzedać 13 000akcji
przez dwa lata ''zapomnienia'' akcje zarobiły na niego 1.3 mln. złotóweczek...

ale co tam...zegarek Nowaka to dopiero afera...hahaha

tak pisdzielce... każdy kolejny tydzień to kolejna wasza afera...
jak nie mejza to ''pinokio''...;D

sami ;;kryształowi'' HAHAHA
~~Donek niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 16:49
Horus napisał(a): jak to jest?
Iwonka sprzedała część za 190 000 by później odkupić a 1,5 mln? ;D
o co tu chodzi? ;D

a pamiętacie jak ''pinokio'' odchodził ze stanowiska prezesa chyba WBK I ''zapomniał ''sprzedać 13 000akcji
przez dwa lata ''zapomnienia'' akcje zarobiły na niego 1.3 mln. złotóweczek...

ale co tam...zegarek Nowaka to dopiero afera...hahaha

tak pisdzielce... każdy kolejny tydzień to kolejna wasza afera...
jak nie mejza to ''pinokio''...;D

sami ;;kryształowi'' HAHAHA

Zegarek Sławka był zabawkowy.
~~Donaldinio niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 16:52
Jakim łgarzem może być PINOKIO to wszyscy wiemy ,najpierw sprzedali działki jakiejś spółce która powstała 10 miesięcy temu a teraz dalej brnie w kłamstwie mówiąc że jeśli miasto będzie chciało część działek przeznaczyć pod budowę dróg to oddadzą za symboliczną złotówkę ,jak już sprzedali to jak mogą oddawać miastu za złotówkę coś co już nie jest ich .
~~osiem gwiazdek niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 18:03
https://businessinsider.com.pl/finanse/kary-za-turow-i-izbe-dyscyplinarna-rosna-blyskawicznie-oto-aktualna-kwota/wl02y2c

poparcie dla piSS rośnie wprost proporcjonalnie do zadłużenia, inflacji i zdrady i rabunku Narodu Polskiego
~~Anty_ciemnogród niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 18:13
'Babcia klozetowa' będzie musiała mieć oprócz kasy fiskalnej również 'terminal płatniczy'.
~~klasa średnia niezalogowany
6 grudnia 2021r. o 18:48
~~Anty_ciemnogród napisał(a): 'Babcia klozetowa' będzie musiała mieć oprócz kasy fiskalnej również 'terminal płatniczy'.

Prowadzę działalność gospodarczą od lat 80 .Najpierw miałem książkę przychodów i rozchodów ,później obowiązkowo przeszedłem na VAT .następnie zmuszono mnie do kasy fiskalnej i ponowne przejście na VAT .Teraz muszę od 1 stycznia mieć terminal płatniczy ,myślę że to nie koniec bo PIS wprowadzi usługi bezgotówkowe wszystko będzie musiało być przelewane z konta na konto a jak im pieniędzy zabraknie to wprowadzą podatek katastralny , tak około 5% .Przeżyłem KOMUNĘ i przeżyję PIS.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.