Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Kiszczak niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 15:21
Lech Wałęsa spędzi święta w NĘDZY! Ledwo będzie na JEDNEGO ŚLEDZIA. "Zbankrutowałem..."

2021-12-2312:30
Tylko w "Super Expressie"! Legendarny przywódca Solidarności zdradza, że przed świętami został bankrutem! - Nie będzie żadnych prezentów, bo zbankrutowałem. Nie mam pieniędzy. Mam chęci na prezenty, ale na razie nie mam za co ich kupić - z rozbrajającą szczerością mówi nam Lech Wałęsa (78 l.)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 16:17
~~Kiszczak napisał(a): Lech Wałęsa spędzi święta w NĘDZY! Ledwo będzie na JEDNEGO ŚLEDZIA. "Zbankrutowałem..."

Tylko w "Super Expressie"! Legendarny przywódca Solidarności zdradza, że przed świętami został bankrutem! - Nie będzie żadnych prezentów, bo zbankrutowałem. Nie mam pieniędzy. Mam chęci na prezenty, ale na razie nie mam za co ich kupić - z rozbrajającą szczerością mówi nam Lech Wałęsa (78 l.)

Niech w Totolotka zagra, beszczelna dziadyga na urwy lata że, mu na dwoje 18 tyś za mało?.
~~Krwistoczerwony Rdest niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 18:11
~~Kiszczak napisał(a): Lech Wałęsa spędzi święta w NĘDZY! Ledwo będzie na JEDNEGO ŚLEDZIA. "Zbankrutowałem..."

Poproś mateusza z kodu,łon zaradzi
~~Bławatny Głąbigroszek niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 19:53
Mateusz jest z pisu
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 21:56
"senator Krzysztof Brejza.
Polski polityk stał się bohaterem artykułu agencji Associated Press, która informuje, że jego telefon był atakowany od 26 kwietnia do 23 października 2019 roku.
Czyli przed wyborami parlamentarnymi, gdy Brejza był szefem sztabu wyborczego KO."

" Potwierdzono włamanie na DWA telefony łącznie 33 razy w kampanii wyborczej 2019 r.
Tak pozyskane treści były następnie manipulowane, fałszowane i publikowane przez rządową TVP"

To już nie 'bantustan', to Białoruś do kwadratu.
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 22:28
"CBA za platformę Pegasus, stworzoną przez firmę NSO zatrudniającą m.in. byłych oficerów izraelskiego Mosadu oraz jej wdrożenie zapłaciło 34 mln zł.
O zakupie byłoby zupełnie cicho, gdyby nie audyt Najwyższej Izby Kontroli.
... działanie programu sprzedawanego jedynie organom ścigania odnotowali informatycy z kanadyjskiej grupy CitizenLab.

Dowodem w sprawie jest także faktura zakupu z pieczątką szefa CBA i firmy informatycznej z Warszawy, która miała być pośrednikiem między NSO a CBA."
~~Krzysztof niezalogowany
24 grudnia 2021r. o 21:34
I w takim totalitarnym kraju w ktorym partia rzadzaca oklamuje i kradnie od kiedy jest u wladzy wydrukowano banknot na ktorym ci hipokryci napisali ” warto byc polakiem”.
~~osiem gwiazdek niezalogowany
24 grudnia 2021r. o 22:52
Przyjdzie czas że pisowców będzie się ścigać i wytykać palcami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza