Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Bolek hitlerowiec niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 20:20
Izrael wprowadza 4 dawkę . JEa.c to .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Perłowoszary Limnantes niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 22:40
~~Bolek hitlerowiec napisał(a): Izrael wprowadza 4 dawkę . JEa.c to .

Ja zatrzymuję się na dawce drugiej - zmądrzałem. Oby te dwie nie niosły w przyszłości ch.. wie czego..
~~Nowy gad niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 22:59
Górnicy nawrzucali premierowi . Rząd lubi górników .Wongiel drożeje , gaz drożeje , Robocizna tanieje.
~~wiejski chamie niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 7:22
~~Drożyzna napisał(a): "Ja jestem spokojna że polski prąd zdrożeje po roku 2019" powtarzać POmylonym x1000.

Że też ten Tusk nie ma litości. Gaz podrożał, węgiel podrożał, benzyna i olej opałowy także, o pieczarkach nie wspomnę, a tu mróz. Mógłby chociaż ten mróz sobie darować. I co pan na to, panie Jarku? Jak żyć?

Oni jednak mają ten motłoch, który na nich głosuje za kompletnych ...i.

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
23 grudnia 2021r. o 7:27
''Pamiętacie? W kończący się właśnie rok wchodziliśmy z pytaniem co wybrać – ZUS czy IKE. Każdy tekst na ten temat czytał się jak wieści o zamkniętej w areszcie Dodzie, bo Polacy nie mieli pojęcia, co zrobić. Rok się kończy i widać, że cała energia, która poszła na te kalkulacje została zmarnowana. Lepiej było iść na spacer zamiast drapać się o głowie, bo żadnej likwidacji OFE nie i pewnie nie będzie. PiS zupełnie poległ w tej sprawie, a właściwie to sam się zaorał.

Oddamy Polakom pieniądze zgromadzone w otwartych funduszach europejskich – obiecał premier Mateusz Morawiecki. Świetny chwyt , żeby nie podpaść wyborcom: PiS kończy likwidację OFE, którą rozpoczął największy polityczny wróg PO.

Tylko że premierowi wciąż coś przeszkadza, żeby nam oddać nasze pieniądze. Bo przecież one miały stać się nasze już w tym roku. Rok się kończy, a ja żadnych pieniędzy z OFE nie dostałam.

A wy?''

:D
~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 13:32
"... rząd Mateusza Morawieckiego .
W grudniu ub.r. zgodził się na ograniczenie przez UE emisji CO2 o 55 proc.
Szef rządu tłumaczył wówczas, że Polska otrzyma dodatkowe środki na transformację energetyki."

Oczywiscie dostanie z:
- inflacji, rekordowej inflacji;
- podwyżki cen gazu o ponad 52%;
- podwyżki cen 'pradu' o ponad 43%
- podatku od 'grabaży' 600-800 zgonów covidowych dziennie.
~~Yebac pis niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 14:09
pinokio bangster posiada pół Polski w swoim majątku

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/oto-majatek-mateusza-i-iwony-morawieckich/v36kh6v
~~klucznick niezalogowany
23 grudnia 2021r. o 14:58
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza