Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 22:39

Popierający PIS. PISowska kasta sędziowska ,prokurator stanu wojennego , pijacy ,nieroby ,kler ,naziści ,Bonkiewicze ,Kukizy , Misiewicze ,Mejzy ,i cała reszta hołoty .

+ich sojusznicy, europejscy faszystowscy nacjonalisci - LePeny, fidesze, Salviniści, Alternatywa Dla Niemiec.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eee niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 9:04
~~Anty_pis_dzielec napisał(a):
Popierający PIS. PISowska kasta sędziowska ,prokurator stanu wojennego , pijacy ,nieroby ,kler ,naziści ,Bonkiewicze ,Kukizy , Misiewicze ,Mejzy ,i cała reszta hołoty .

+ich sojusznicy, europejscy faszystowscy nacjonalisci - LePeny, fidesze, Salviniści, Alternatywa Dla Niemiec.

Żułć ci się ulewa.
22258
#Horus nieaktywny
8 stycznia 2022r. o 9:24
co? ;D
~~XYZ niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 10:23
Żółć było by poprawnie , lecz wiemy o co chodzi , a tym frustratem co niedługo zejdzie na zawał ,
nie warto zwracać uwagi na takie wpisy , bezradność toczy ich od środka .
~~wina Tuska niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 12:31
,,Można powiedzieć, że Polski Ład nie miał szczęścia. Został natychmiast zaatakowany przez opozycję, czego się można było spodziewać. Ale atak wyszedł także z wewnątrz i to tę zewnętrzną krytykę bardzo uwiarygadniało – powiedział tygodnikowi "Sieci" wicepremier, prezes PiS Jarosław Kaczyński. Wcześniej rzecznik rządu zapowiedział sejmowe poprawki w Polskim Ładzie.''.

Wiadomo ,wina Tuska i UE .
Zdradzieckie mordy chciały dla suwerena jak najlepiej ,ale wrogowie katolickiej Polski wsadzili POLSKIEMU WAŁOWI kij w szprychy .
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 14:19
Co ja mogę?
Co ja jeszcze dla Polski mogę zrobić???
~~Radek Lord niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 14:40
Już w programie mamy zlikwidowane prawie wszystko drogi Donku.
~~Sławoj Leszek niezalogowany
8 stycznia 2022r. o 15:21
Co za syf. Oni są tak głupi, że nawet nie przewidują skutków swoich regulacji. Te de.bile będą zmieniać prawo raz w tygodniu, albo nawet ze dwa razy. Może to i dobrze, bo mnie PISowski wał dotknął dość mocno, ale ja dam sobie radę. Nie pierwszy raz moje państwo było moim największym wrogiem. Czekam na Was PISie mózgi, aż wam doyebie po zarobkach, po kosztach życia . Będziecie padać jak muchy , z biedy i z covida .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.