~~Morelowa Jeżyna napisał(a): A tymczasem rząd obniża VAT z 23% do 8% co obniży ceny paliwa do 5 ZŁ . BRAWO PIS .
~~Granatowoszara Fortegilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morelowa Jeżyna napisał(a): A tymczasem rząd obniża VAT z 23% do 8% co obniży ceny paliwa do 5 ZŁ . BRAWO PIS .
A ceny gazu do góry o 500 % !
Ahoj z Pisdzielcami !
Horus napisał(a): przy jednoczesnym wzroście inflacji...:D
a to się przełoży na ceny bułeczek i baleronku...;D
~~pero napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): przy jednoczesnym wzroście inflacji...:D
a to się przełoży na ceny bułeczek i baleronku...;D
; baleronek; nie zdrowy a bułeczki to jedziesz do młyna, kupujesz mąkę bez tlenku cynku/ który mąkę wybiela/ i zamiast siedzieć godzinami przed klawiaturką, pieczesz sobie co chcesz. Świeżutkie i zdrowiutkie.
~~Granatowoszara Fortegilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Morelowa Jeżyna napisał(a): A tymczasem rząd obniża VAT z 23% do 8% co obniży ceny paliwa do 5 ZŁ . BRAWO PIS .
Ahoj z Pisdzielcami !
~~Lawendowoniebieska Facelia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoszara Fortegilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morelowa Jeżyna napisał(a): A tymczasem rząd obniża VAT z 23% do 8% co obniży ceny paliwa do 5 ZŁ . BRAWO PIS .
Ahoj z Pisdzielcami !
Dobrze dobrze brawo PiS,tuski niech poczują jak ryżemu królowi nie przeszkadzał NS2, więc płacić i morda
Cwelu ja nie jestem ,,tuski'' i za jaki ch..j mam płacić ,a do mordy to twoja stara bierze .