Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Batiuszka niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 11:57
Prawosławni dzisiaj mają święta . A Falko kocha kacapów to pewnie jest prawosławny .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
7 stycznia 2022r. o 12:04
kocha to za dużo powiedziane ale lubię ich jako naród...

i co mi zrobisz?
zaczniesz wysyłać na Sachalin? ;D
~~Morelowa Jeżyna niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 12:14
A tymczasem rząd obniża VAT z 23% do 8% co obniży ceny paliwa do 5 ZŁ . BRAWO PIS .
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 13:00
Myśmy też chcieli wprowadzić Polski Ład,
Budka już nawet miał gotowy projekt
22258
#Horus nieaktywny
7 stycznia 2022r. o 13:01
przy jednoczesnym wzroście inflacji...:D

a to się przełoży na ceny bułeczek i baleronku...;D
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 13:03
Podejrzenia korupcyjne?
U nas każdy jest podejrzany :D
na szczęście nasze sądy...
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 13:09
Eeeee najnowsze notowania PIS 38% , Konfederacja 12% , no to jest 50% . POmyleni juz prz krec a....l .

Zastosowana autokorekta

~~Yebać pis niezalogowany
7 stycznia 2022r. o 13:48
Apokalipsa wg Św. Zbigniewa:

"I widziałem, gdy otworzył Karakan jedną z owych pieczęci, i słyszałem jedno ze czterech zwierząt mówiące, jako głos gromu: Chodź, Będzie was PiS ruchał w dupe!

I widziałem, a oto koń biały, a ten, który na nim siedział, miał bogactwo niezmierzone, i dano mu Orlen, i wyszedł jako zwycięzca, ażeby zwyciężał.

A gdy otworzył wtórą pieczęć, słyszałem wtóre zwierzę mówiące: Chodź, będzie was PiS krec ał tak!

I wyszedł drugi koń rydzy; a temu, który na nim siedział, dano, aby odjął praworządność z ziemi, a iżby jedni drugich zabijali, i dano mu ministerstwo sprawiedliwości.

A gdy otworzył trzecią pieczęć, słyszałem trzecie zwierzę mówiące: Chodź, będzie was PiS dymał tak jak was platforma nie dymała!

I widziałem, a oto koń wrony, a ten, co na nim siedział, miał ustawę POLSKI ŁAD w swojej ręce.
I usłyszałem głos z pośrodku onych czworga zwierząt mówiący: Zapierdalaj za miskę ryżu, a trzy miski za kredyt CHF w WBK; a nie szkodź ośmiorniczkom i winu.

A gdy otworzył czwartą pieczęć, słyszałem głos czwartego zwierzęcia mówiący: Wy kobieta lekkich obyczajow idioci! Narodowi polscy idioci!

I ujrzałem: oto koń trupio blady, a imię siedzącego na nim Jacek Sasin, i Otchłań mu towarzyszyła. I dano im władzę nad czwartą częścią ziemi, by rozkradali fundusz odbudowy i PKK i OFE i spółki skarbu państwa.

A gdy otworzył pieczęć piątą, ujrzałem pod ołtarzem pieniądze ukradzione dla Słowa Bożego i dla świadectwa, jakie mieli."

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza