~~Jemioła kulista napisał(a): Wiem .Rozumiem . Zarzuca mu podawanie danych osobowych . Robi to otwarcie dlaczego więc ktoś kto uznaje że to nie miało miejsca go nie pozwie?
~~Taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jemioła kulista napisał(a): Wiem .Rozumiem . Zarzuca mu podawanie danych osobowych . Robi to otwarcie dlaczego więc ktoś kto uznaje że to nie miało miejsca go nie pozwie?
Szukaj węsz , nie przyszło ci kiedyś do mycki , że Jasio sam tu podał swoje dane , szybko zrobił awanturę, usunął , i jedzie na tym paliwie ..🫣
M21W2 napisał(a): ZACZYNA SIĘ .
"Mazowiecki Szpital Specjalistyczny w Ostrołęce od 1 grudnia wprowadził tryb "emergency" - ograniczając świadczenia do ratowania życia i pilnych hospitalizacji. Placówka odwołuje i przekłada około 20% planowych zabiegów na przyszły rok, głównie z powodu luki budżetowej Narodowego Funduszu Zdrowia " .
Czas na zmiany koalicja 13 grudnia do dymisji .
~~insider napisał(a):Ktoś napisał: ~~Taka prawda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jemioła kulista napisał(a): Wiem .Rozumiem . Zarzuca mu podawanie danych osobowych . Robi to otwarcie dlaczego więc ktoś kto uznaje że to nie miało miejsca go nie pozwie?
Szukaj węsz , nie przyszło ci kiedyś do mycki , że Jasio sam tu podał swoje dane , szybko zrobił awanturę, usunął , i jedzie na tym paliwie ..🫣
Nigdy tu tego nie zrobiłem .
Jakim trzeba być tępakiem by teraz twierdzić że sam podałem swoje dane i zrobiłem awanturę. Szukasz deski ratunkowej .
Nie potrzebna deska , taka opcja też może być brana pod uwagę 🤔
~~Tymianek lekarski napisał(a): ~~Trzykrotka zielona napisał(a): Nie dobijajcie tu tego Lucjana bo jeszcze zacznie moczyć w nocy siennik.
I smród będzie jeszcze większy. hihi