~~Jurko61 napisał(a):
.....wiem , wiem , wiem pierwszy Polak na takim stanowisku , lecz dbający o własną kieszeń
a obecnie łgarz udający ratownika ….
stara zasada raz zawiedziesz idziesz na aut
bezpowrotnie …..
a co z JP2?...nie mógł zostać tu na miejscu?...czy jednak wybrał przywileje i STANOWISKO ....;D a może pojechał by stamtąd mieć dozór nad tym co działo się z polskim Kościołem i by chronić swoich i nie tylko kieckowych kolesi udając ratownika...
ciekawe ...''na aut''?
a co powiesz na dymisję Niedzielskiego?...wyląduje na ''aucie'' czy zostanie kolejnym ministrem ''bez teki''? ;D
a może uważasz że jest niewinny i jak to wy piSSiory macie w zwyczaju pisać -to nagonka polityczna i kłamstwa...;D
a przecież Niedzielski nie był pierwszy łamiącym w ten sposób prawo...wcześniej był ''czaruś '' od oświaty któremu przekazano dane osobowe kierownictwa kilku uczelni i to kto się ''zaszczepił'' a kto nie...
Jurek ...możesz tu milion razy wypisywać Tusk i Tusk ale prawdy w tych swoich piSSdzielskich oszustach i złodziejach jakich popierasz nie ukryjesz...
według mnie jesteś jednym z tych na których Maląg wydała ponad 300 000 zł by zakupić baloniki i wiatraczki i by nimi obdarowywać przychodzących na te ''pikniki'' ludzi...podobnych do ciebie ...
im to wystarczy...balonik lub wiatraczek ...innym porcja darmowej grochówki ...;D
a co robią sami ?...obdarowują siebie wzrostem uposażeń i przelewami milionów na swojaków i ich ''fundacyjki''
te przekręty zapoczątkował mkkwacz z uwłaszczeniem się na majątku PC ,na aferzez Ruchem a później przyszła Srebrna ...
kopertydla Sawicza pamiętasz?...pamiętasz jak oszukał tego Austriaka ?...pamiętasz Two Tower? ;D
a może i tu napiszesz że to wszystko kłamstwa? ;D