Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurko61 niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 21:48
A co to za warzywko jako Jurko się pojawiło ?
kilkukrotnie wpisywałem nie wierzę w dobre intencje Tuska , nikt mnie jeszcze do niego nie przekonał , nikt mi nie wytłumaczył dlaczego ten bufon opuścił kraj udając się na intratną
posadkę w Brukseli przynosząca niezłe zarobki zapewniające mu dobrobyt ,
co zrobił pozytywnego dla polski ???
wiem , wiem , wiem pierwszy Polak na takim stanowisku , lecz dbający o własną kieszeń
a obecnie łgarz udający ratownika ….
stara zasada raz zawiedziesz idziesz na aut
bezpowrotnie …..
Jarek pokazał w pierwszym podejściu z Lepperem i Koniem nie wyszło , wywiesił
białą flagę ..
Odczekał nasz Wołodyjowski i z podwójna
silniejszą gwardią pognał PO-PSL
i na jesień ich dobije ….;);)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
8 sierpnia 2023r. o 22:11
Pani Gajewska ….
są ludzie co wieją jak wiatr ,
i tu właśnie mamy tego właśnie co wieje ….
przecież on już raz zwiał na siedem miesięcy przed końcem kadencji …..
karty odkryła …
~~dawny twój znajomy niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 4:31
~~Jurko61 napisał(a): Pani Gajewska ….
są ludzie co wieją jak wiatr ,
i tu właśnie mamy tego właśnie co wieje ….
przecież on już raz zwiał na siedem miesięcy przed końcem kadencji …..
karty odkryła …

Malinowy nosie,a ty dlaczego zwiałeś z naszego pięknego kraju ? Czy ciąża u niedorozwiniętej umysłowo,małoletniej miała coś z tym wspólnego ?
~~M21W2 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 5:30
Słuchałem Kaczyńskiego jak to Unia chce zagarnąć nam lasy i je sprzedać. Ludzie, jeśli wierzycie w te pierdoły i kłamstwa, które wam opowiada wyrachowany cynik i manipulator to nie wiem; dziwić się,jak można tak pieprzyć jak JarKacz, czy jak można w to pieprzenie wierzyć.?

Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Sam bym tego lepiej nie ujął.
~~Noblequity niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 5:45

Track SMS messages - VBSpy: a reliable way to track another person's Viber SMS, Effective tools for hacking Wyber in 2024
~~Ognistoruda Bakopa niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 5:49
~~Jurko61 napisał(a):
.....wiem , wiem , wiem pierwszy Polak na takim stanowisku , lecz dbający o własną kieszeń
a obecnie łgarz udający ratownika ….
stara zasada raz zawiedziesz idziesz na aut
bezpowrotnie …..

a co z JP2?...nie mógł zostać tu na miejscu?...czy jednak wybrał przywileje i STANOWISKO ....;D a może pojechał by stamtąd mieć dozór nad tym co działo się z polskim Kościołem i by chronić swoich i nie tylko kieckowych kolesi udając ratownika...

ciekawe ...''na aut''?
a co powiesz na dymisję Niedzielskiego?...wyląduje na ''aucie'' czy zostanie kolejnym ministrem ''bez teki''? ;D
a może uważasz że jest niewinny i jak to wy piSSiory macie w zwyczaju pisać -to nagonka polityczna i kłamstwa...;D

a przecież Niedzielski nie był pierwszy łamiącym w ten sposób prawo...wcześniej był ''czaruś '' od oświaty któremu przekazano dane osobowe kierownictwa kilku uczelni i to kto się ''zaszczepił'' a kto nie...
Jurek ...możesz tu milion razy wypisywać Tusk i Tusk ale prawdy w tych swoich piSSdzielskich oszustach i złodziejach jakich popierasz nie ukryjesz...
według mnie jesteś jednym z tych na których Maląg wydała ponad 300 000 zł by zakupić baloniki i wiatraczki i by nimi obdarowywać przychodzących na te ''pikniki'' ludzi...podobnych do ciebie ...
im to wystarczy...balonik lub wiatraczek ...innym porcja darmowej grochówki ...;D
a co robią sami ?...obdarowują siebie wzrostem uposażeń i przelewami milionów na swojaków i ich ''fundacyjki''

te przekręty zapoczątkował mkkwacz z uwłaszczeniem się na majątku PC ,na aferzez Ruchem a później przyszła Srebrna ...
kopertydla Sawicza pamiętasz?...pamiętasz jak oszukał tego Austriaka ?...pamiętasz Two Tower? ;D

a może i tu napiszesz że to wszystko kłamstwa? ;D
~~Scottfluon niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 5:49

How to hack WeChat for free - Track Moments and Time Capsules in WeChat, WeChat Pay Hack and Tracking App
~~Żonkilowa Róża niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 6:10
~~M21W2 napisał(a): Słuchałem Kaczyńskiego jak to Unia chce zagarnąć nam lasy i je sprzedać. Ludzie, jeśli wierzycie w te pierdoły i kłamstwa, które wam opowiada wyrachowany cynik i manipulator to nie wiem; dziwić się,jak można tak pieprzyć jak JarKacz, czy jak można w to pieprzenie wierzyć.?

Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Sam bym tego lepiej nie ujął.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza