Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jurko61 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 6:39
„Malinowy nosie,a ty dlaczego zwiałeś z naszego pięknego kraju ? Czy ciąża u niedorozwiniętej umysłowo,małoletniej miała coś z tym wspólnego ?”

Poczytaj Janusz te wasze prawdy , tak jak ten frustrat powyżej wypisuje bzdury w stosunku do mojej osoby , tak samo Tusk łże ,
Prawidłowe zachowanie wobec Niedzielskiego , popełnił błąd zapłacił dymisją
takowe działanie w demokratycznym
państwie prawa jest normą….
są kraje gdzie wysyłają do Gułagu na pare lat ….
w żadnej wypowiedzi dymisjującego ministra zdrowia nie znalazłem zapewnień typu Najmana ,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 6:46
Potrafisz Janusz mi humor rano poprawić …..

(według mnie jesteś jednym z tych na których Maląg wydała ponad 300 000 zł by zakupić baloniki i wiatraczki i by nimi obdarowywać przychodzących na te ''pikniki'' ludzi...podobnych do ciebie ...
im to wystarczy...balonik lub wiatraczek ...innym porcja darmowej grochówki ...;D
a co robią sami ?...obdarowują siebie wzrostem uposażeń i przelewami milionów na swojaków i ich ''fundacyjki'' )

Janusz jutro wybieram się do Bolesławca
może znajdziesz chwile na kawę i dyskusje
by mnie jednak przekonać do Donalda …?
~~Janusz niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 6:56
~~Jurko61 napisał(a): Potrafisz Janusz mi humor rano poprawić …..

(według mnie jesteś jednym z tych na których Maląg wydała ponad 300 000 zł by zakupić baloniki i wiatraczki i by nimi obdarowywać przychodzących na te ''pikniki'' ludzi...podobnych do ciebie ...
im to wystarczy...balonik lub wiatraczek ...innym porcja darmowej grochówki ...;D
a co robią sami ?...obdarowują siebie wzrostem uposażeń i przelewami milionów na swojaków i ich ''fundacyjki'' )

Nam malinowych gupków u nas nie tsza.Rozpijesz nam elektorat.
~~Żonkilowa Róża niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 7:04
~~Janusz napisał(a): ~~Jurko61 napisał(a): Potrafisz Janusz mi humor rano poprawić …..

Nam malinowych gupków u nas nie tsza.Rozpijesz nam elektorat.

Chroń nas panie od elektoratu pokroju
wyżej piszącego ( tsza) ich powstrzymać ….

~~Aubreyzop niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 7:07
VbTracker - Hacking Other Persons Viber Account by Phone Number , Program to hack Viber on your phone online
~~Ognistoruda Bakopa niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 7:28
~~Jurko61 napisał(a): „Malinowy nosie,a ty dlaczego zwiałeś z naszego pięknego kraju ? Czy ciąża u niedorozwiniętej umysłowo,małoletniej miała coś z tym wspólnego ?”

Poczytaj Janusz te wasze prawdy , tak jak ten frustrat powyżej wypisuje bzdury w stosunku do mojej osoby , tak samo Tusk łże ,
Prawidłowe zachowanie wobec Niedzielskiego , popełnił błąd zapłacił dymisją
takowe działanie w demokratycznym
państwie prawa jest normą….
są kraje gdzie wysyłają do Gułagu na pare lat ….
w żadnej wypowiedzi dymisjującego ministra zdrowia nie znalazłem zapewnień typu Najmana ,

Jurek...co rozumiesz przez te ''wasze prawdy''? czyli czyje?
to ty wyskoczyłeś tu z propozycją bym ja zebrał jakieś osoby i z tobą dyskutował jak tu przyjedziesz...;D
kogo mam zebrać?...cały ten frumowy ''ogród botaniczny''?
a sam ich zbieraj ,sam zaproponuj temu który pisze o ''malinowym nosie '' i jakichś tam nieletnich ...

ja ci jestem do tego potrzebny? ;D ...ja tam nie mam oporów by się z tobą spotkać po raz kolejny...o ile i tobie czas pozwoli bo przecież już jesteś umówiony na jakieś spotkanie...;D
czy znajdę czas?...możliwe że tak o ile to będzie popołudnie bo mam zajęcie...chociaż dzisiaj u nas leje a w deszczu nie lubię pracować bo to niezbyt przyjemne...;D

wracając ..ty też nieźle potrafisz rozśmieszyć ...Niedzielski ''popełnił błąd'' ..a to dobre...
Jurek ..on złamał prawo!!!!!...za coś takiego to prokurator i sąd!!!!
a ty to nazywasz ''błędem''????
a w pierwszych dniach?...jak piSSdzielce bronili swojego koleżkę? ...co mówił Bochenek ,Fogiel czy Kaleta?
a teraz dymisja? ....wcześniej ''niewinnego''? ;D
Jurek ...takich ''niewinnych'' jest całkiem sporo wśród tych których popierasz a o których ''wałach'' nie chcesz pisać...;D

ja poniekąd rozumiem twoje uniki bo nazywając rzeczy po imieniu nie chcesz wyjść na przysłowiowego dur,ni.a...
~~Jurko61 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 7:50
Janusz można by też ująć złamał prawo popełniając błąd ,
błędem jest również powrót Donalda do polskiej polityki , kilkukrotnie ponawiałem
zapytanie dlaczego dał dyla do Brukseli
zero konkretnych odpowiedzi , Janusz po wyborach zrozumiesz jego zapędy ,
jeżeli masz trochę realistycznej wyobraźni ,
przeanalizuj jakie słabe zaplecze ma PO
Budka przykładowo z własnej nie przymuszonej woli oddaje przywództwo Donaldowi , pracujesz poświęcając zdrowie i czas by kiedyś osiągnąć cel , a tu powraca uciekinier z nabitą kabzą i po Budce ….
Ciekawe…;)
Ta cała koalicja to kabaret …;);)
~~Pytanie 2 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 8:01
Jasiu spłaczesz się jak Tusk przegra wybory czy na grzyby będziesz jeździł do Niemiec?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza