~~Jurko61 napisał(a): „Malinowy nosie,a ty dlaczego zwiałeś z naszego pięknego kraju ? Czy ciąża u niedorozwiniętej umysłowo,małoletniej miała coś z tym wspólnego ?”
Poczytaj Janusz te wasze prawdy , tak jak ten frustrat powyżej wypisuje bzdury w stosunku do mojej osoby , tak samo Tusk łże ,
Prawidłowe zachowanie wobec Niedzielskiego , popełnił błąd zapłacił dymisją
takowe działanie w demokratycznym
państwie prawa jest normą….
są kraje gdzie wysyłają do Gułagu na pare lat ….
w żadnej wypowiedzi dymisjującego ministra zdrowia nie znalazłem zapewnień typu Najmana ,
Jurek...co rozumiesz przez te ''wasze prawdy''? czyli czyje?
to ty wyskoczyłeś tu z propozycją bym ja zebrał jakieś osoby i z tobą dyskutował jak tu przyjedziesz...;D
kogo mam zebrać?...cały ten frumowy ''ogród botaniczny''?
a sam ich zbieraj ,sam zaproponuj temu który pisze o ''malinowym nosie '' i jakichś tam nieletnich ...
ja ci jestem do tego potrzebny? ;D ...ja tam nie mam oporów by się z tobą spotkać po raz kolejny...o ile i tobie czas pozwoli bo przecież już jesteś umówiony na jakieś spotkanie...;D
czy znajdę czas?...możliwe że tak o ile to będzie popołudnie bo mam zajęcie...chociaż dzisiaj u nas leje a w deszczu nie lubię pracować bo to niezbyt przyjemne...;D
wracając ..ty też nieźle potrafisz rozśmieszyć ...Niedzielski ''popełnił błąd'' ..a to dobre...
Jurek ..on złamał prawo!!!!!...za coś takiego to prokurator i sąd!!!!
a ty to nazywasz ''błędem''????
a w pierwszych dniach?...jak piSSdzielce bronili swojego koleżkę? ...co mówił Bochenek ,Fogiel czy Kaleta?
a teraz dymisja? ....wcześniej ''niewinnego''? ;D
Jurek ...takich ''niewinnych'' jest całkiem sporo wśród tych których popierasz a o których ''wałach'' nie chcesz pisać...;D
ja poniekąd rozumiem twoje uniki bo nazywając rzeczy po imieniu nie chcesz wyjść na przysłowiowego dur,ni.a...