Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Danielhew niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 8:54
第一借錢網擁有全台最多的借錢資訊

https://168cash.com.tw/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognistoruda Bakopa niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 9:00
~~Jurko61 napisał(a): Janusz odpowiedź brzmi za poprawieniem bytu , zajrzyj jak wyglądała gospodarka polski na początku 1987 roku , wiec łatwo przeliczysz ile to już lat , wiec nie ma tu tajemnicy dlaczego pozostałem , nie chce być tym co gdyby /co by było , obecnie nie jestem takim ryzykantem by w moim wieku zaczynać nowy rozdział , jak bardzo głębiej chcesz usłyszeć zapraszam na kawę .

no tak...wyjechałeś za''poprawieniem bytu'' bo faktycznie było tu ciężko...
ale teraz ''przez ostatnie osiem lat'' ;D zrobiło się tu ''eldorado'' o którym zapewnia nas mieszkających tu Polaków i ''rząd'' i ty bo przeciez pisałes tu że tak jest ...
więc skoro tak to dlaczego nie wracasz z tych Niemiec?...czyżbyś jednak nie wierzył w zapewnienia piSSdzielców?
piszesz o ryzyku...czyli jednak widzisz ryzyko....;D
a może jednak coś więcej ?
Jurek ...twój ''fiurer'' z Żoliborza zapewniał tu że ''Polacy masowo wracają '' z obczyzny...
a ty co?
jesteś wręcz namacalnym przykładem tego jak należy rozumieć i jaką brać poprawkę na te wszystkie piSSdzielskie zapewnienia...;D

wracaj Jurek ...wracaj ...
tu w polskim lesie nazbierasz grzybów do woli a tam u siebie kilogram a jak wyniesiesz więcej to cię twoja władza udupi ...;D
ale ty nie wrócisz bo nie będziesz ryzykował...;D
kapitalne!!!!
~~Jurko61 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 9:02
Jedna wzmianka Janusz to twego zapytania
Niemcy i Belgia najbardziej radykalne podatkowe kraje , wszyscy uciekają do rajów
podatkowych , prowadząc od ponad 30 lat własną działalność radzę sobie , więc uważam
iż poradziłbym sobie i u nas w kraju …
I tu ….. gdyby nie ten wiek …
~~Jurko61 niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 9:11
Janusz często wracam ….
wspomnieniami kiedy to władza była bardziej miła w innymi słowa znaczeniu …
starych drzew nie przesadzaj , grzyby przynoszę koszykami od lat i nie trafiłem jeszcze leśniczego z wagą pozdrawiam
więcej Janusz realnego podejścia w spokoju bez frustracji i nieprzeanalizowanych reakcji bezpodstawnych ….
9 sierpnia 2023r. o 9:11
~~Jurko61 napisał(a): Jedna wzmianka Janusz to twego zapytania
Niemcy i Belgia najbardziej radykalne podatkowe kraje , wszyscy uciekają do rajów
podatkowych , prowadząc od ponad 30 lat własną działalność radzę sobie , więc uważam
iż poradziłbym sobie i u nas w kraju …
I tu ….. gdyby nie ten wiek …

guzik prawda Jurek..guzik prawda...;d
tak jak tysiące firm i przedsiębiorców gnębionych podatkami podwyżkami zusowskimi padłbyś ''na mordę''
myślisz że zamykają firmy bo mają ''kaprys''?
nie ...zamykają firmy bo są wręcz ''zarzynani'' kosztami a nie mają układów i dojścia do ''fundacyjek'' i ''spółek państwowych''

uważasz że sobie byś tu poradził? ...to skąd pisanie o ryzyku?
może jednak nie jesteś przekonany że byś sobie poradził? ...lawirujesz Jurek pisząc ''gdyby nie ten wiek''
ty się po prostu boisz...;D
i słusznie...
~~Karmelowopłowa Ślazówka niezalogowany
9 sierpnia 2023r. o 9:23
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karmelowopłowa Ślazówka napisał(a): Ty byś nie wyjechał mogąc zarobić kilkukrotnie więcej niż w kraju?
Mogąc zapewnić sobie dużo lepszą emeryturę niż krajową?

Droga Karmelowopłowa oczywiście wyjechałbym co tez uczyniłem , tylko nie jako premier z odpowiedzialnością za kraj ,
czy nie zrozumiałe jest iż nieodpowiedzialność Donalda sprawiła brak zaufania do jego osoby ….??
może nie jest to przykład pasujący ,
masz wieloletnią przyjaciółkę która uwodzi ci męża , będziesz ją nadal hołubić i bronić jak Bastylii …?

Nie mam zamiaru bronić Tuska przed czym kolwiek.
Dla mnie to taki sam dziad jak wszyscy inni.
Po prostu nie dziwię się że zwiał do unii za pieniędzmi.
9 sierpnia 2023r. o 9:26
~~Jurko61 napisał(a): Janusz często wracam ….
wspomnieniami kiedy to władza była bardziej miła w innymi słowa znaczeniu …
starych drzew nie przesadzaj , grzyby przynoszę koszykami od lat i nie trafiłem jeszcze leśniczego z wagą pozdrawiam
więcej Janusz realnego podejścia w spokoju bez frustracji i nieprzeanalizowanych reakcji bezpodstawnych ….

nie narzekaj że inni cię bardziej niż ty sam ..mógłbym napisać to samo tyle że mnie to ''wali'' a ciebie wkur...a ...;D
grzyby nosisz koszami? ???
więc albo nie trafiłeś jeszcze na ''gajowego '' albo po prostu kłamiesz ...;D
bo czytałem o karze z trzy czy cztery kilogramy i coś około 2000 ełrasów za chyba 15 kg. borowiczków...
no ale ty farciarz jesteś ...;D
9 sierpnia 2023r. o 9:28
~~Karmelowopłowa Ślazówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowopłowa Ślazówka napisał(a): Ty byś nie wyjechał mogąc zarobić kilkukrotnie więcej niż w kraju?
Mogąc zapewnić sobie dużo lepszą emeryturę niż krajową?

Droga Karmelowopłowa oczywiście wyjechałbym co tez uczyniłem , tylko nie jako premier z odpowiedzialnością za kraj ,
czy nie zrozumiałe jest iż nieodpowiedzialność Donalda sprawiła brak zaufania do jego osoby ….??
może nie jest to przykład pasujący ,
masz wieloletnią przyjaciółkę która uwodzi ci męża , będziesz ją nadal hołubić i bronić jak Bastylii …?

Nie mam zamiaru bronić Tuska przed czym kolwiek.
Dla mnie to taki sam dziad jak wszyscy inni.
Po prostu nie dziwię się że zwiał do unii za pieniędzmi.

jak zalewska?...jak szydło?...jak kempa?...jak jaki?
no chyba że oni zwiali dla ''idei'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza