~~wina Tuska napisał(a): Nie ma bardziej wystraszonego człowieka na tej planecie niż wyborca PiS. Boi się dosłownie wszystkiego. Uchodźców, Rosji, Niemców, Wagnerowców, LGBT, zakazu zbierania grzybów, długo by wymieniać. Ale najbardziej drży przed Tuskiem. Nie wiem jak oni w ogóle funkcjonują na co dzień
~~Roman napisał(a):Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a): Nie ma bardziej wystraszonego człowieka na tej planecie niż wyborca PiS. Boi się dosłownie wszystkiego. Uchodźców, Rosji, Niemców, Wagnerowców, LGBT, zakazu zbierania grzybów, długo by wymieniać. Ale najbardziej drży przed Tuskiem. Nie wiem jak oni w ogóle funkcjonują na co dzień
Ty już tych win to może nie pij tyle:)
Ja mdlałem na widok prokurator, a wyborcą PiS-u nie jestem:)
~~Jurko61 napisał(a): Wszyscy uważają, że Kaczyński rozpoczyna posługiwanie się językiem nazizmu. Ja to odbieram inaczej. To sprytna strategia jego adwokatów, którzy już za wczasu budują argumenty pod jego niepoczytalność. Nic z tego ,geyu pójdzie do ula.
~~Bławatna Szachownica napisał(a): Czy może ktoś wie co jest z Wesołym Romkiem? Też go banują czy na Białoruś z Mazur się przeprowadził?