Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Kawowy Miłorząb niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 17:52
~~Czerwonobrunatny Bodziszek napisał(a): Oni nie zrobili z siebie durni, oni tacy są genetycznie.

to ma sens co piszesz...
pociesza mnie jednak fakt że właśnie ich idio.ty.czne pomysły wzbudzają wstyd w naszych forumowych piSSdzielcach na tyle skuteczny że już przestali ich bronić...;D
a u tamtych nadal afera goni aferę...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~donek niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 18:46
~~Kawowy Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatny Bodziszek napisał(a): Oni nie zrobili z siebie durni, oni tacy są genetycznie.

to ma sens co piszesz...
pociesza mnie jednak fakt że właśnie ich idio.ty.czne pomysły wzbudzają wstyd w naszych forumowych piSSdzielcach na tyle skuteczny że już przestali ich bronić...;D
a u tamtych nadal afera goni aferę...;D

Jasiu wstyd wstyd i PO czecie hańba ci Borys, bo słaba promujesz Webera, napisz o nim coś na. prawdę mocnego co da nam wspaniałe zwycięstwo.......Janie zwycięstwo.........ogarniasz to swoją małą główką?:)
~~Bławatkowa Lewizja niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 18:53
~~Płowoszara Cebulica napisał(a): Załóż buty do part i stan do debaty z Tuskiem

Z garderobianym Junkers'a ? nigdy!
~~Julek na drugie donek niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 19:06
Jasiu mamy stadiony na euro 2012, ale to jeszcze cienko wygląda, mamy reset, mamy wiek emerytalny, mamy głodowe emerytury, ...... ale co ja ci będę tłumaczył,.....no rusz wreszcie tą swoją malutką makówką.
15 sierpnia 2023r. o 19:07
''donku'' ...nie wiem jakim trzeba być ''głombem'' by podniecać się jakimś Niemcem kiedy to -nazwijmy go jednak Polak- żoliborski dziad okrada Polskę a Polaków nazywa ''hołotą ''
forumowy ''donku'' ...powroty do jakiegoś Niemca nie przykryją ''wałów'' piSSdzielców które ty starasz się przykryć ...
tak właśnie robisz więc jesteś tu ''zdradziecką ,kłamliwą mordą '' i ''zdrajcą narodu'' ;D
a ja?...ja jako Polak patriota mający na względzie dobro Polski ,będę tu nadal pokazywał piSSdzielskie ''wały'' ,kłamstwa i zwykłe złodziejstwo...
~~Julek na drugie donek niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 19:14
~~Kawowy Miłorząb napisał(a): ''donku'' ...nie wiem jakim trzeba być ''głombem'' by podniecać się jakimś Niemcem kiedy to -nazwijmy go jednak Polak- żoliborski dziad okrada Polskę a Polaków nazywa ''hołotą ''
forumowy ''donku'' ...powroty do jakiegoś Niemca nie przykryją ''wałów'' piSSdzielców które ty starasz się przykryć ...
tak właśnie robisz więc jesteś tu ''zdradziecką ,kłamliwą mordą '' i ''zdrajcą narodu'' ;D
a ja?...ja jako Polak patriota mający na względzie dobro Polski ,będę tu nadal pokazywał piSSdzielskie ''wały'' ,kłamstwa i zwykłe złodziejstwo...

Pokaż zwykłe złodziejstwo... no dobry jesteś w przemowach mały Jasiu , ale konkrety ......jakieś konkrety podaj........bo znowu jako kelner będę musiał u Webera robić.
Jasiu konkret, a nie tam takie miękkie, krótkie majtki, ogarniasz to makówką?:(
15 sierpnia 2023r. o 19:21
w każdej chwili ''donuś '' ;D w każdej chwili..
a skomentujesz czy zwiejesz przepoczwarzając się w ''rysiaczka'' czy ''stasieńka'' ;D
~~Jurko61 niezalogowany
15 sierpnia 2023r. o 19:26
~~Kawowy Miłorząb napisał(a): ''donku'' ...nie wiem jakim trzeba być ''głombem'' by podniecać się jakimś Niemcem kiedy to -nazwijmy go jednak Polak- żoliborski dziad okrada Polskę a Polaków nazywa ''hołotą ''

PiSzę to z najwyższą powagą. Miejscem tego starego ,oszczanego człowieka nie jest szczyt państwa, lecz dom obłąkanych. On z pomocą tych co jego szaleństwa nie widzą, a nawet mu klaszczą wywoła wielkie nieszczęście w Polsce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza