~~Julek na drugie donek niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 19:56
~~Kawowy Miłorząb napisał(a): w każdej chwili ''donuś '' ;D w każdej chwili..
a skomentujesz czy zwiejesz przepoczwarzając się w ''rysiaczka'' czy ''stasieńka'' ;D
No to pokaż to złodziejstwo:)
No pokaż pokaż Jasiu:)
Mnie na tym bardzo zależy:)
~~Julek na drugie donek niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 20:56
Jak pokażesz to postaram się skomentować na najwyższym poziomie, to mogę ten mój komentarz porównać nawet z komentarzem Kraśki z TVN 24. A wiemy jak ten biedny redaktor został okradziony.
~~Julek na drugie donek niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 21:09
Podaje ci przykład mojego komentarza na najwyższym POziomie. Zgodzisz się że dobrze ciebie komentuje. Przyznasz że do Kraśki może ci trochę brakuje ale komentarze donka są już poza twoimi możliwościami.
Ale my tu gadu gadu a Borys hańba ci, jabłka kradnie:)
No to miętki Jasiu wal co tam masz walić.
~~Kawowy Miłorząb niezalogowany 15 sierpnia 2023r. o 21:15
sam siebie zaczynasz chwalić ...
czyli twoja cienizna szoruje po dnie...;D
jesteś ''miękiszon'' bo zdajesz sobie sprawę że nie potrafiłbyś otwarcie przyznać że to co mógłbym ci wkleić to złodziejstwo w biały dzień...
stąd twoje prostackie uniki i zachowawczość...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.