Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~TW bablina niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 8:41
https://tvn24.pl/polska/referendum-2023-boguslaw-grabowski-moj-wywiad-zostal-zmanipulowany-poprzekrecany-by-byl-potwierdzeniem-pewnej-tezy-7293473

kaczynski i pis to arcy-kanalie a społeczeństwo Polskie jest głupie i naiwne ze tego nie widzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 10:03
~~Jurko61 napisał(a): Odczłowieczanie Tuska, pisanie o nim per zdrajca, personifikacja zła, wróg narodu - to się nie powinno mieścić w kanonie politycznego sporu - nigdzie i nigdy.
To najzwyklejsza mowa nienawiści.
Polityk, który jej używa, powinien na zawsze okryć się infamią.
Tylko, że my, Polacy, mamy olbrzymie pokłady wyrozumiałości dla takich zachowań. U nas lider partii rządzącej przez lata uprawia politykę na grobie swojego brata i bratowej i większość ludzi nie widzi w tym niczego oburzającego.

Odczłowieczony hmm ?
A kim ty jesteś pisząc takie bzdury w imieniu
Jurko ???
wkładając czapkę niewidkę czujesz się bezpieczny mając dodatkowo plecy w redakcji
która również nie potrafi zrozumieć iż inni
maja prawo do własnych przekonań ,
czy one są trafne ???
czas zweryfikuje , ten znienawidzony PiS
zarazem przez ciebie Kloniku jak i redakcję
wykonuje niezłą robotę walcząc przy okazji
z usuwaniem przeszkód stawianych przez opozycję , to jest moje przekonanie . Spróbuj
może mnie przekonać faktami autentycznymi
że się mylę , zanim jeszcze raz podpiszesz
się jako Jurko .
do Donalda Tuska straciłem zaufanie po jego ucieczce do Brukseli , wielokrotnie pisałem
do osób trzymających jego stronę o przekonanie wraz z wyjaśnieniem dlaczego tak postąpił , zero konkretnych odpowiedzi ,
jak się będziesz czuł Kloniku gdy wygrają
a ten ratownik z Brukseli ponownie da dyla..??
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 11:09
Referendum??
A po co takie cyrki - unieważniam!!!
A będzie tak jak Bruksela powie, po co mieszać ;)
16 sierpnia 2023r. o 11:10
Do czego podobne, żeby ludzie sami decydowali :(
~~Milioner Donald Tusk niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 11:27
Wyjątkowy CHAM i Ordynarny człowiek na listach PEŁO ! Tonący Kołodziejczaka się chwyta .
16 sierpnia 2023r. o 11:43
Referendum???
Żeby Polak, jeden z drugim miał decydować?
O nieeee, Manfred by mi tego nie darował!!!
~~Lazurowy przydacznik niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 12:43

Jurka znowu poniosło. Przecież to twoi właśnie mówią nie tylko o Tusku mającego niby ''twarz Hitlerowca'' .To oni mówią o odczłowieczaniu , Ale ty oczywiście nic o tym nie wiesz. Jesteś Jurko wcieleniem wszystkich trzech małpek. Sam tu wypisujesz bzdury nawet pisząc że ktoś ma u kogoś plecy. Myśl co piszesz człowieku bo naprawdę się tu ośmieszasz choćby z tymi faktami autentycznymi . Napisz czy znasz jakieś nieautentyczne? A o wyjeździe Tuska nie pisz bo sam dla mamony wyjechałeś do Niemiec i jak czytałem nie zamierzasz wracać bo to za duże ryzyko. Czyli to jest przyznanie się do tego że nie jest tu tak słodko jak starasz się tu innych przekonać.
~~Chonge niezalogowany
16 sierpnia 2023r. o 12:44
https://goodway.design/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza