~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .
”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński
Wszyscy zabiegają o to aby polska żywność była...bardzo droga.
Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?
O to chodzi, o to chodzi, żeby chleb był po 30 zł.
Ja wam to udowodnię, jak tylko mnie wybierzecie
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .
”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński
Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?
Masz tam miejsce dla ciężarówki?
~~kierowca z Tira napisał(a):Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .
Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?
Masz tam miejsce dla ciężarówki?
Jak mamusia robi pranie to On obsługuje TIRowców :) temu ma kasę dla pijaków z pod Biedronki :)(_!_) boli, spermą się mu odbija ale za to panisko z niego :)