Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:21
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński

Wszyscy zabiegają o to aby polska żywność była...bardzo droga.
Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?

O to chodzi, o to chodzi, żeby chleb był po 30 zł.
Ja wam to udowodnię, jak tylko mnie wybierzecie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~kierowca z Tira niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:30
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński

Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?

Masz tam miejsce dla ciężarówki?
~~Bubu niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:58
Janie to prawda, że jak wchodzisz do Kauflandu to natychmiast obsługa sklepu biega i zmienia ceny towarów o 150 procent w górę?:) Yogi pyta:)
~~Rysiek niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 20:01
Kiedy ty wchodzisz do Kauflandu zaraz za tobą idzie ochroniarz patrząc ci na ręce.
~~Białawoszary Floks niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 20:32
~~kierowca z Tira napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Julek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?

Masz tam miejsce dla ciężarówki?

Jak mamusia robi pranie to On obsługuje TIRowców :) temu ma kasę dla pijaków z pod Biedronki :)(_!_) boli, spermą się mu odbija ale za to panisko z niego :)
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 23:38
Pytacie co ja tam już unieważniłem. Bardzo proszę:
• polskie górnictwo
• polskie banki
• polskie przedsiębiorstwa
• wojsko polskie
• OFE
• wiek emerytalny
Co tam jeszcze zostało?
~~Liliowoczerwony Śniedek niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 7:06
no ,no....fantazję to ty masz niezłą...;D

a co tam piSSiory w waszej klice?...bo coś mi się wydaję że falują wam ''rajty '' przed końcem ''eldorado'' jaki stworzyliście dla siebie i pociotków...tchórze uciekacie pod ''parasol immunitetów'' bo boicie się pierdzieć w pasiaki...;D
banda oszustów ,łgarzy i złodziei...;D
~~Liliowoczerwony Janek niezalogowany
21 sierpnia 2023r. o 9:53
dzisiejsza wypowiedź Borysowicza Budki w Gdańsku o nieujawnieniu dokładnie majątku przez premiera Morawieckiego powinno
być uznane jako analfabetyzm polityczny Budki , a kiedy i gdzie zostało ujawnione
oświadczenie majątkowe Donalda po powrocie z Brukseli , zajefajne są
śnięte ryby Tuska na wiecach…
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.