Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~kierowca z TIR-a niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 18:32
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Unieważniam to Referendum ponieważ...
POnieważ nasi wyborcy nie POtrafią odpowiedzieć na pytanie:
- Czy popierasz wyprzedaż majątku państwowego podmiotom zagranicznym
Sorry, taki mamy elektorat ;)

A nie myśleliście o tym aby mamusia pracowała w domu ? A jak się który TIRowiec zakocha i ją porwie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 18:55
Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .
~~Liliowoczerwony Śniedek niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:00
nie kłam bo to nieładnie...nie wszyscy...
gdyby tak było jak to piszesz dzisiejszy rolniczy protest by się nie odbył...
~~Rolnik niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:00
A tak na marginesie dlaczego was tak nerwy
ponoszą jeżeli jesteście pewni wygranej Rudo-Ryżego w wyborach jesiennych
wyzywacie , obrażacie ten pożądny PiS
czy to wam potrzebne???
chyba ze Janowi…
~~kierowca z TIR-a niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:08
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

Na tej twojej wsi jest gdzie zaparkować TIRa ?
~~Julek niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:11
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński
~~Trudno nadążyć niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:15
~~Julek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Milioner Donald TUSK napisał(a): Zamknij ryj, ośmiogwiazdkowy Debilu. I podziękuj Rolnikom . Dzisiaj WSZYSCY dziękują rolnikom .

”chłopi są pazerni, da się im parę złotych przed wyborami i zagłosują", Jarosław Kaczyński

Wszyscy zabiegają o to aby polska żywność była...bardzo droga.
Konsumenci też ?
trudno nadążyć ?
~~Liliowoczerwony Śniedek niezalogowany
20 sierpnia 2023r. o 19:15
a czy ja się denerwuję? ...czy ja obrażam piSSdzielców? ;D
ja tylko punkt po punkcie pokazuję kolejne ich oszustwa ,łgarstwa i złodziejstwo...
na chłodno bez emocji ...jak zawsze zresztą...;D
mnie byle łajza piSSiorowata nie zdenerwuje...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza