Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Jasnopomarańczowa Alstremeria niezalogowany
3 września 2023r. o 20:34
cholera...myślałem że Chorwaci bez problemu zaliczą mecz a tu du-pa...;D
jak przerżną polecą mi dwa kupony...;D
jest 1-1 więc ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 września 2023r. o 20:57
Przejdzmy na rozmowę poważną bo mi kupony uciekają...:D
3 września 2023r. o 21:24
pisz ,pisz...
tylko o Niemcach nie zapomnij bo oni są ostatni na kuponie...'
a że lubię Niemców to wiadomo że ich obstawiłem...
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
3 września 2023r. o 22:33
Pampersy zamiast PiS-u. Puste miejsce na debacie TVN24 https://wiadomosci.wp.pl/zamiast-pis-paczka-pampersow-puste-miejsce-na-debacie-tvn24-6937656957983360a

Pampersy zamiast piSSu
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
3 września 2023r. o 23:16
Koniec karmienia wełnianj istoty , znanej JANUSZEM . Pamiętaj 34% więcej PIS. 100 % wygrane Faryzeusz.
~~Julek niezalogowany
4 września 2023r. o 6:15
Za BlacHawka nikt nie odpowiada, bo "śmigłowiec to nie czołg i jakoś musiał dolecieć, oraz pokaz był statyczny".
Za sprawę starego radioStop na kolei też nikt, bo to atak hybrydowy.
Natomiast za zalaną S8 (zarządza GDDKiA) odpowiada Rafał Trzaskowski... bo nie zwołał sztabu.

Ok ...
~~Yogi niezalogowany
4 września 2023r. o 7:28
Za nic co się w Warszawie dzieje nie odpowiada rafau,....to zostało udowodnione na TVN 24.
~~Bubu niezalogowany
4 września 2023r. o 8:11
POnoć TVN 24 udowodnił że PiS podniósł wiek emerytalny a PO-PSL go obniżyła?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.