Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

14240
M21W2
3 września 2023r. o 19:19
~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole

Dlaczego dwóch na jednego . poglądy Przemka i Janusza są identyczne , nie wiem tylko co ich poróżniło , razem po jajeczka na wieś jeździli , razem imprezowali na urodzinach żony Przemka , nie wspomnę o serkach robionych dla Janusza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopomarańczowa Alstremeria niezalogowany
3 września 2023r. o 19:36
~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole

no teraz to zaliczyłeś chyba ''odlot'' ;D dla wyjaśnienia...z Lucjanem pomimo wcześniejszych -nazwijmy to -potyczek słownych mogę rozmawiać...i nie potrzebowałem do tego jakiegoś ''okrągłego stołu'' ....;D
wystarczyła ''ławeczka'' i całkiem fajna rozmowa...jak to mówią -''prowadzona w przyjaznej atmosferze pełnej konstruktywnych wniosków i porozumień'' ....;D
ale z tym drugim ''never'' ;D ... ''game over'' ;D
po co mnie takie ''znajomości''? ...po tym jak się zachował ,po tym co tu wypisywał dla mnie to ...brak mi określenia....;D
3 września 2023r. o 19:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole

Dlaczego dwóch na jednego . poglądy Przemka i Janusza są identyczne , nie wiem tylko co ich poróżniło , razem po jajeczka na wieś jeździli , razem imprezowali na urodzinach żony Przemka , nie wspomnę o serkach robionych dla Janusza .

teraz doczytałem...co proszę??????
po jakie kurna jajeczka? wspólne imprezowanie????? .... niby jakie ?
jakieś serki owszem ...lubię z kminkiem więc mi zrobił i były przyzwoite w smaku...paprykowy i ten drugi a jaki nie pamiętam wylądowały w śmietniku ...;D
14240
M21W2
3 września 2023r. o 19:47
Dodam dla ścisłości , rozmowa na ławeczce odbyła się z Jurkiem , ze mną dyskutujesz na forum , cieszy że możesz rozmawiać ze mną osobiście .

Dopisane 03.09.2023r. o godz. 19:47:

~~Jasnopomarańczowa Alstremeria napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole

jakieś serki owszem ...lubię z kminkiem więc mi zrobił i były przyzwoite w smaku...paprykowy i ten drugi a jaki nie pamiętam wylądowały w śmietniku ...;D

Pamięć Ciebie zawodzi , przypomnij sobie nasze pierwsze spotkanie .
Czekałem na was razem ze Zbyszkiem , wróciliście z jajeczkami ze wsi .
~~Ryszard niezalogowany
3 września 2023r. o 19:49
~~Szarobury Zawciąg napisał(a): A teraz na poważnie jesteś w stanie
Janusz prowadzić dyskusje bez podziału na orientację polityczna przy stole z innymi uczestnikami ???
Proponuję kawa ciasto i napoje na koszt Jurko w zamku Kliczkow

Ty wiesz co to znaczy "na poważnie"?
3 września 2023r. o 19:54
M21W2 napisał(a): Dodam dla ścisłości , rozmowa na ławeczce odbyła się z Jurkiem , ze mną dyskutujesz na forum , cieszy że możesz rozmawiać ze mną osobiście .Dopisane 03.09.2023r. o godz. 19:47:
Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Alstremeria napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole

Pamięć Ciebie zawodzi , przypomnij sobie nasze pierwsze spotkanie .
Czekałem na was razem ze Zbyszkiem , wróciliście z jajeczkami ze wsi .

nie Lucjan...to ciebie pamięć zawodzi...;D
wróciliśmy razem to fakt ale byliśmy w ubojni kur ...ja bardzo lubię grilowane szyjki drobiowe i chciałem wiedzieć gdzie mogę je kupić ...
a jajka przywozi mi od lat żona kolegi z Parowej...swojskie nie jakieś ''fermiarskie'' ;D

3 września 2023r. o 19:56
~~Ryszard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): A teraz na poważnie jesteś w stanie
Janusz prowadzić dyskusje bez podziału na orientację polityczna przy stole z innymi uczestnikami ???
Proponuję kawa ciasto i napoje na koszt Jurko w zamku Kliczkow

Ty wiesz co to znaczy "na poważnie"?

no wytłumacz Rysio ...wytłumacz...
bo w tej chwili to przypominasz stringi wrzynające się w rowek...;D
3 września 2023r. o 20:07
No właśnie Rysiu wytłumacz...!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza