~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole
~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole
Dlaczego dwóch na jednego . poglądy Przemka i Janusza są identyczne , nie wiem tylko co ich poróżniło , razem po jajeczka na wieś jeździli , razem imprezowali na urodzinach żony Przemka , nie wspomnę o serkach robionych dla Janusza .
~~Jasnopomarańczowa Alstremeria napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole
Dlaczego dwóch na jednego . poglądy Przemka i Janusza są identyczne , nie wiem tylko co ich poróżniło , razem po jajeczka na wieś jeździli , razem imprezowali na urodzinach żony Przemka , nie wspomnę o serkach robionych dla Janusza .
teraz doczytałem...co proszę??????
po jakie kurna jajeczka? wspólne imprezowanie????? .... niby jakie ?
jakieś serki owszem ...lubię z kminkiem więc mi zrobił i były przyzwoite w smaku...paprykowy i ten drugi a jaki nie pamiętam wylądowały w śmietniku ...;D
Pamięć Ciebie zawodzi , przypomnij sobie nasze pierwsze spotkanie .
Czekałem na was razem ze Zbyszkiem , wróciliście z jajeczkami ze wsi .
~~Szarobury Zawciąg napisał(a): A teraz na poważnie jesteś w stanie
Janusz prowadzić dyskusje bez podziału na orientację polityczna przy stole z innymi uczestnikami ???
Proponuję kawa ciasto i napoje na koszt Jurko w zamku Kliczkow
M21W2 napisał(a): Dodam dla ścisłości , rozmowa na ławeczce odbyła się z Jurkiem , ze mną dyskutujesz na forum , cieszy że możesz rozmawiać ze mną osobiście .Dopisane 03.09.2023r. o godz. 19:47:Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowa Alstremeria napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): Moim marzeniem jest bezpośrednia konfrontacja Przemka , Lucjana i Janusza
Przy tzw okrągłym stole
teraz doczytałem...co proszę??????
po jakie kurna jajeczka? wspólne imprezowanie????? .... niby jakie ?
jakieś serki owszem ...lubię z kminkiem więc mi zrobił i były przyzwoite w smaku...paprykowy i ten drugi a jaki nie pamiętam wylądowały w śmietniku ...;D
Pamięć Ciebie zawodzi , przypomnij sobie nasze pierwsze spotkanie .
Czekałem na was razem ze Zbyszkiem , wróciliście z jajeczkami ze wsi .
nie Lucjan...to ciebie pamięć zawodzi...;D
wróciliśmy razem to fakt ale byliśmy w ubojni kur ...ja bardzo lubię grilowane szyjki drobiowe i chciałem wiedzieć gdzie mogę je kupić ...
a jajka przywozi mi od lat żona kolegi z Parowej...swojskie nie jakieś ''fermiarskie'' ;D
~~Ryszard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobury Zawciąg napisał(a): A teraz na poważnie jesteś w stanie
Janusz prowadzić dyskusje bez podziału na orientację polityczna przy stole z innymi uczestnikami ???
Proponuję kawa ciasto i napoje na koszt Jurko w zamku Kliczkow
Ty wiesz co to znaczy "na poważnie"?