Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Czerwony Tytoń niezalogowany
14 października 2023r. o 18:43
~~ALLAH AKBAR napisał(a): A propos ogłaszam alarmy w całej Francji . Religia MIŁOŚCI chce ofiary .

dobrze piszesz ...
ofiara?...więc jutro nie zapomnij dać ''na tacę '' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnozielony Zawciąg niezalogowany
14 października 2023r. o 18:46
~~Czerwony Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnozielony Zawciąg napisał(a):
Polska skrajna lewica jest tego dowodem .

ja tam wolę być ''skrajnym lewicowcem'' niż ''skrajnym prawicowcem'' ;D

ty to taki bolesławiecki Lenin , o tym wiemy , zaskoczenie to to że sam to potwierdzasz
14 października 2023r. o 18:49
~~Srebrzystoczarna Wiekuistka napisał(a): Janusz zostań męczennikiem . Lenina .

aleś ty głupi...
to stwierdzenie faktu bo jak inaczej określić autora takiego wpisu ? ;D
przecież tylko ostatni buc może coś takiego napisać...
14 października 2023r. o 18:54
sory za buca to ja jestem głupi , do jutra ma być polityka miłości ; D
cytat z Tuska
~~Brunatnozielony Zawciąg niezalogowany
14 października 2023r. o 18:56
sory za tego bolesławieckiego Lenina ,to ja jestem głupi
14 października 2023r. o 19:08
''Choć w Polsce trwa jeszcze cisza wyborcza, to są już Polacy, którzy oddali głos w wyborach. Od kilku godzin głosować można we wschodnich Stanach Zjednoczonych. Z tego prawa skorzystał m.in. piosenkarz Ralph Kaminski.''

a to dobre...''piosenkarz''...HAHAHAHAHAHA...

hau,hau,hau......;D
jego można nazwać ''piosenkarzem'' tylko po mocnych ''prochach'' ;D
~~Jaskrawoczerwony Kopytnik niezalogowany
14 października 2023r. o 19:53
~~Czerwony Tytoń napisał(a): ''Choć w Polsce trwa jeszcze cisza wyborcza, to są już Polacy, którzy oddali głos w wyborach. Od kilku godzin głosować można we wschodnich Stanach Zjednoczonych. Z tego prawa skorzystał m.in. piosenkarz Ralph Kaminski.''

a to dobre...''piosenkarz''...HAHAHAHAHAHA...

hau,hau,hau......;D
jego można nazwać ''piosenkarzem'' tylko po mocnych ''prochach'' ;D

I to jest jedyna prawda jaką tu napisałeś. 100/100.
14 października 2023r. o 20:05
ja tu piszę prawdę i tylko prawdę ...
tylko ty tak naprawdę boisz się to przyznać...;)

''Do łowickich policjantów zgłosił się jeden z mieszkańćów, który twierdził, że w sobotę (14 października) w godzinach porannych za wycieraczką swojego samochodu znalazł ulotkę wyborczą (agitującą oddanie głosu na jednego z kandydatów). Policjanci wyjaśniają, kiedy ulotka znalazła się po wycieraczką jego auta. Wszczęto postępowanie - informuje Aneta Sobieraj, rzecznik prasowy Komendanta Wojewódzkiego Policji w Łodzi. ''

jeśli ta ulotka jest teraz przykładem złamania ciszy wyborczej to ja się pytam czym są te nadal wiszące plakaty którymi ''udekorowano'' nawet uliczne latarnie...
czy nie powinny one zniknąć przed ''ciszą wyborczą''?
z drugiej strony patrząc to kiedyś na latarniach wieszano nie jakieś plakaty a konkretne osoby więc może to jakiś znak? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza