Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Do jucazza niezalogowany
26 października 2023r. o 17:57
~~jucazza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Do jucazza napisał(a): Zrób se jeden z drugim proces domowy ze starą, to naprawdę pomaga, wtedy mózg bardziej odpuszcza i nie ma parcia na odsiadkę przeciwnika.

Ty tak robisz i nie pomaga, no chyba ze w tylca , jak kiądze

Ty jak chcesz siedzieć to se zrób proces
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak patriota niezalogowany
26 października 2023r. o 19:09
kaczynski szukał układu a sam go stworzył. Pinokio okłamał Polakow opowiadając o mafiiach vatowskich które są pisowskimi.
Bandyci pisu zostaniecie rozliczeni. CBA to piski twór służący mafii. Szymczyk to komediant który za wiele wie. Emerytury przestępcom zostaną odebrane.
~~Eee niezalogowany
26 października 2023r. o 19:21
~~Polak patriota napisał(a): kaczynski szukał układu a sam go stworzył. Pinokio okłamał Polakow opowiadając o mafiiach vatowskich które są pisowskimi.
Bandyci pisu zostaniecie rozliczeni. CBA to piski twór służący mafii. Szymczyk to komediant który za wiele wie. Emerytury przestępcom zostaną odebrane.

No prawie się że śmiechu ośmiałem o tak: hahahabuuuuuuuuuuuhahaha....... hahaha
~~Modrawy Lędźwian niezalogowany
26 października 2023r. o 21:23
~~Eee napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak patriota napisał(a): kaczynski szukał układu a sam go stworzył. Pinokio okłamał Polakow opowiadając o mafiiach vatowskich które są pisowskimi.

No prawie się że śmiechu ośmiałem o tak: hahahabuuuuuuuuuuuhahaha....... hahaha

I z czego rżysz pisowska szmato.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
26 października 2023r. o 23:30
No i co ja jeszcze mogę zrobić... für Deutschland
~~Klawisz z celi niezalogowany
27 października 2023r. o 14:14
https://jastrzabpost.pl/newsy/skiba-wieszczy-nowy-program-politycy-powinni-sie-obawiac-cela_1376320.html
~~Jurek niezalogowany
27 października 2023r. o 15:41
Lata całe czułem w piersiach szczęście 1989, nazywałem je promieniowaniem tła. Pierwszy raz zgasili je Kaczyńscy w 2007, ale przywrócił pierwszy wymiotny po nich odruch narodu w 2007. Niestety maniak władzy znów zatruł je na 8 lat. Ale wróciło. Mam nadzieję,że teraz na stałe.
~~Mysa Hortensja niezalogowany
27 października 2023r. o 15:47
dobrze piszesz Jurek...
bardzo dobrze...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.