Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Miętowy Wilczomlecz niezalogowany
27 października 2023r. o 15:48
~~Jurek napisał(a): Lata całe czułem w piersiach szczęście 1989, nazywałem je promieniowaniem tła. Pierwszy raz zgasili je Kaczyńscy w 2007, ale przywrócił pierwszy wymiotny po nich odruch narodu w 2007. Niestety maniak władzy znów zatruł je na 8 lat. Ale wróciło. Mam nadzieję,że teraz na stałe.

a pan żeś jest chyba pierwszy sekretarz PZPR w POwiecie, człeku ePOki ci się POmyliły
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysa Hortensja niezalogowany
27 października 2023r. o 15:58
to napisał Jurek ...prawdziwy polski patriota...
nie jakiś tam piSSdzielski ''targowiczanin'' czy inny ''polskobójca'' ;D

więc nie pieprz tu gościu o PZPR bo tobie jak widzę do niej bliżej i do tamtej epoki skoro o niej wspominasz...;D
~~Rudawa Krzewuszka niezalogowany
27 października 2023r. o 16:01
~~Mysa Hortensja napisał(a): to napisał Jurek ...prawdziwy polski patriota...
nie jakiś tam piSSdzielski ''targowiczanin'' czy inny ''polskobójca'' ;D

więc nie pieprz tu gościu o PZPR bo tobie jak widzę do niej bliżej i do tamtej epoki skoro o niej wspominasz...;D

Naślę na cymbała prokuratora Piotrowicza.
~~Mysa Hortensja niezalogowany
27 października 2023r. o 16:12
;D
a z jakim zarzutem?
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
27 października 2023r. o 16:47
~~Miętowy Wilczomlecz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Lata całe czułem w piersiach szczęście 1989, nazywałem je promieniowaniem tła. Pierwszy raz zgasili je Kaczyńscy w 2007, ale przywrócił pierwszy wymiotny po nich odruch narodu w 2007. Niestety maniak władzy znów zatruł je na 8 lat. Ale wróciło. Mam nadzieję,że teraz na stałe.

a pan żeś jest chyba pierwszy sekretarz PZPR w POwiecie, człeku ePOki ci się POmyliły

A Pan żeś chyba od tow. I Sekretarza KC PIS Jarosława i urwałeś się z egzekutywy na Nowogrodzkiej, przypomnę że za czasów PZPR decyzje podejmował I Sekretarz a nie marionetkowy, etatowy kłamca premier.
~~wina Tuska niezalogowany
29 października 2023r. o 19:02
Przez 8 ostatnich lat Kaczyński pluł jadem na ludzi opozycji. Obrażał i stawał ponad prawem. Niszczył istniejące normy prawne i moralne. Wykorzystywał władzę i publiczne pieniądze do niszczenia demokracji w Polsce.
Nie będzie żadnej grubej kreski. Ocenią to niezależne sądy.
~~Płowożółty Krwawnik niezalogowany
30 października 2023r. o 20:44
~~wina Tuska napisał(a): https://wpolityce.pl/polityka/389315-dluga-lista-ciezkich-grzechow-platformy-o-czym-chca-zapomniec-aferzysci-jak-demontowano-panstwo-male-podsumowanie-wielkich-afer-po-psl

Na spisanie grzechów i afer pisowskich zabrakło by w Polsce papieru !
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 października 2023r. o 22:31
For Sale: KGHM, PKO, Orlen, PGNiG, LOT, Poczta Polska, PZU, PGE, TAURON...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza