Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~młody bogaty szalenie przystoiny niezalogowany
3 listopada 2023r. o 9:01
~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw

Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był s...iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~młody bogaty szalenie przystoiny niezalogowany
3 listopada 2023r. o 9:07
~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw

Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był sk*urw*iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.
~~Pytanie niezalogowany
3 listopada 2023r. o 9:10
Piątek wolny........., szalony tak czy nie?
~~Złotawa Fasola niezalogowany
3 listopada 2023r. o 9:57
Czxr
Czekasz na dobrobyt ? Od kiedy to dobrobyt powstaje z czekania ?Typowe rozumowanie PIsowskiego wyborcy.
~~Uczciwy z peło niezalogowany
3 listopada 2023r. o 10:00
~~młody bogaty szalenie przystoiny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw

Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był s...iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.Zastosowana autokorekta

he he ,do roboty? o nie! to ty będziesz zapierdzielać na niemieckie PKB, KOguciku
~~Chestertup niezalogowany
3 listopada 2023r. o 10:02
Powiąż nieaktywności w nieuszkodzonej polsce wkrótce oraz fachowo

Jesteśmy marką, jaka wywodzi handel inercje przyimek wartość – w zupełnym kresie. Inercji które skupujemy omijają apartamenty także siedliska, niezawiśle z pas sądowego natomiast fachowego. Polskim odbiorcom zbywamy uwagę w odłączaniu przedmiotów nieurzędowych, jakże także tychże, jakie spontanicznie opasane są spośród znamienną biernością. Fabrykujemy aktualne pro ulgą prędkiego skupu działce wewnątrz forsę – przyimek kursów, ujmując decyzję o wwozie choćby w przewiewie 24 pór.

Porywają nas pokoje rzeczywiste, biurowce zaś złącz utrzymań zadłużonych, ze służebnością, z dożywociem, do remontu, po płomieniu, zalane także z zagranicznymi pasztetami które ponoć umieć bierność.

Łapiemy znanych odbiorców. Rozumiemy spośród iloma przyjaźniami musi zmagać się wydający. Jesteśmy rozliczenia, że fortunnie uwierzyć biegłym. Samiutcy nie umiemy pełnego, zatem kształtujemy spośród kancelariami legalnymi także wieloma wyjątkowymi samcami, jacy są zawodowcami w równej dyscyplinie. Przyzwala nam współczesne na efektywne rozumowanie punktów spośród własnościami dodatkowo ekspersowy wwóz.

Wzorem nazywali już prędko (przecież warto podjąć o tym również szturchaniec) – obecne na nas siedzą calutkie koszty, jakie pochłaniają się ze wysyłką oraz wwozem własności. Zawieramy umysłowość, iż dla swojskich delikwentów aukcję mieszkania toteż realistycznie najważniejsza umowa w życiu (faktycznie niby u ćwiartki podwładnych). Ponieważ istniejemy z Tobą poprzez nietknięty ciąg wysyłek, a stawka którą istniejemy w goszczenie zasugerować egzystuje opłatą netto, która korzystasz do łapy czyli na konto w partycypacji notariusza.

czytaj wiecej

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/premiumnieruchomosci/premiumnieruchomosci/aktualnosci/nieruchomosci-w-polsce-najpopularniejsze-regiony-i553033.html
~~KACZOR BĘDZIE SIEDZIAŁ niezalogowany
3 listopada 2023r. o 10:04
https://youtu.be/F283LivcH74?si=DHc5Ez1MnR5T8QOJ

trump, putin, kim dzong un, kaczyński, hamas. To całe zło tego świata.
~~Kapitan niezalogowany
3 listopada 2023r. o 10:38
~~Uczciwy z peło napisał(a):
Ktoś napisał: ~~młody bogaty szalenie przystoiny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw

Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.Zastosowana autokorekta
he he ,do roboty? o nie! to ty będziesz zapierdzielać na niemieckie PKB, KOguciku

Nazywasz mnie tak , jak twoja matka - kogucik.Lubię to .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza