~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw
Zastosowana autokorekta
~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw
~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòwCzxr
~~młody bogaty szalenie przystoiny napisał(a):Ktoś napisał: ~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw
Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był s...iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.Zastosowana autokorekta
~~Uczciwy z peło napisał(a):Ktoś napisał: ~~młody bogaty szalenie przystoiny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw
Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był s...iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.Zastosowana autokorekta
he he ,do roboty? o nie! to ty będziesz zapierdzielać na niemieckie PKB, KOguciku
Nazywasz mnie tak , jak twoja matka - kogucik.Lubię to .