Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Anonimowy Czosnek niezalogowany
3 listopada 2023r. o 17:24
~~Kapitan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uczciwy z peło napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~młody bogaty szalenie przystoiny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~i klops napisał(a): Tusk wygrał wybory, więc czekam na ten dobrobyt i kraj mlekiem i miodem płynący,domek do cholery, gdzie to wszystko?? i nie zganiaj winy na pisowcòw

Jak miałem 5-6 lat to widziałem u dziadków w gospodarstwie koguta z odrąbaną głową jak w konwulsjach rzucał się po całej zagrodzie, strasznie wredny był s...iel, dziś mam deja vue jak czytam wypowiedzi przegranych PIS-ich ANALityków.
Do roboty pasożyty , za niedługo nie pracujesz , nie jesz.Zastosowana autokorekta
he he ,do roboty? o nie! to ty będziesz zapierdzielać na niemieckie PKB, KOguciku

Nazywasz mnie tak , jak twoja matka - kogucik.Lubię to .

Lubujesz się w starociach ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Smolisty Miłorząb niezalogowany
3 listopada 2023r. o 18:33
wszystko zależy od ilości wypitego alkoholu
~~Pytanie niezalogowany
4 listopada 2023r. o 9:46
Z dnia na dzień Tusk rozwiąże państwo Polskie?
~~Lex banda niezalogowany
4 listopada 2023r. o 10:23
obajtek obiecał że cena benzyny po wyborach nie wzrośnie. Teraz bardziej martwi się odsiadką niż złożoną obietnicą.
~~wina Tuska niezalogowany
4 listopada 2023r. o 10:26
~~Pytanie napisał(a): Z dnia na dzień Tusk rozwiąże państwo Polskie?

Oczywiście , ale najpierw podwyższy rachunki za prąd .Do prezesa Urzędu Regulacji i Energetyki wpłynęły już wnioski od sprzedawców energii o ustalenie nowych taryf na 2024 r. Okazuje się, że koncerny chcą stawek wyższych o ponad 100 proc. od obecnie obowiązujących. Rachunek za prąd przeciętnego gospodarstwa domowego wzrosnie o 1220 zł rocznie, czyli około 100 zł miesięcznie.

Wiecie może czyi to nominaci rządzą w tych energetycznych spółkach,ja twierdzę że to Tusk ich tam po wsadzał.
~~Kasztanowoczerwona Piwonia niezalogowany
4 listopada 2023r. o 11:04
A wiesz może o ile procent podwyżki wnioskowali sprzedawcy energii w poprzednich latach? Łatwo sprawdzić. Dobry rząd - przy współpracy z URE - może ograniczyć podwyżki do minimum. Bo wniosek to tylko wniosek. Tak było w latach poprzednich. Zobaczymy czym się wykaże "nowa władza". Wtedy będziemy wiedzieć "wina Tuska" czy nie jego wina.
~~JACUZZA niezalogowany
4 listopada 2023r. o 11:12
Pisowce kradną do końca. Grupa Azoty upada a posowce biorą milionowe odprawy i kupują rydzykowi fortepian za milion złotych
~~Grynszpanowy Cząber niezalogowany
4 listopada 2023r. o 11:16
~~Pytanie napisał(a): Z dnia na dzień Tusk rozwiąże państwo Polskie?

Krasula mu kazała
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.