Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
6 maja 2025r. o 15:17
Nauczycielka jednego z kandydatów o swoim uczniu: "Zapowiadał się świetnie, natomiast jako młody człowiek miał zupełnie inny profil ideologiczny, pamiętam jego fantastyczne eseje patriotyczne. Były fantastyczne i nie sądziłam, że życie, okoliczności, sytuacje, ludzie skrzywią go tak, że uczyniły z niego "potwora ideologicznego". Jestem więcej niż rozczarowana, jestem zdegustowana, jestem zniesmaczona. Nie myślałam, że wyrośnie z niego hipokryta. Pamiętam jak kiedyś na naszej akademii szkolnej recytował taki wiersz Norwida. I tam były takie słowa: "Tęskno mi Panie do tych, co mają tak za tak, nie za nie, bez światłocienia. Tęskno mi Panie". I zastanawiam się, co się stało na przestrzeni tylu lat, że wyrosło z niego to, co aktualnie prezentuję - mówiła wyraźnie poruszona nauczycielka."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółty Dziurawiec niezalogowany
6 maja 2025r. o 15:26
~~ napisał(a): Nauczycielka jednego z kandydatów o swoim uczniu: "Zapowiadał się świetnie, natomiast jako młody człowiek miał zupełnie inny profil ideologiczny, pamiętam jego fantastyczne eseje patriotyczne. Były fantastyczne i nie sądziłam, że życie, okoliczności, sytuacje, ludzie skrzywią go tak, że uczyniły z niego "potwora ideologicznego". Jestem więcej niż rozczarowana, jestem zdegustowana, jestem zniesmaczona. Nie myślałam, że wyrośnie z niego hipokryta. Pamiętam jak kiedyś na naszej akademii szkolnej recytował taki wiersz Norwida. I tam były takie słowa: "Tęskno mi Panie do tych, co mają tak za tak, nie za nie, bez światłocienia. Tęskno mi Panie". I zastanawiam się, co się stało na przestrzeni tylu lat, że wyrosło z niego to, co aktualnie prezentuję - mówiła wyraźnie poruszona nauczycielka."

No właśnie ta pani nauczycielka faktycznie z wiekiem wykoleiła się ideologicznie, aż nie dało ją się słuchać. No cóż wiek ma swoje konsekwencje.
~~Czerwonopomarańczowy Hibiskus niezalogowany
6 maja 2025r. o 15:58
Dzięki konsekwentnej postawie i wsparcia większości Polaków, Donald Tusk potrafił stworzyć koalicję sił politycznych, która wyzwoliła Polskę z władzy PiSowskiej, politycznej mafii szerzącej w kraju złodziejstwo, pazerność, korupcję, demolującą gospodarkę, sądownictwo, i niszczącą elementarne zasady demokratycznego państwa prawa.
~~ niezalogowany
6 maja 2025r. o 16:39
Drodzy, 30 lat wybieracie popłuczyny PRL, nierodne syny i corki Kiszczaka i Jaruzela i wam źle?
~~Z młodej piersi się wyrwało niezalogowany
6 maja 2025r. o 17:15
cytat" Kochana patriotyczna młodzieży Tusk w Holandii powiedział 'że Polska zatakowala Westerplate wywołując 2 wojnę światową. Jego przemówienie jest na yutubie.Wczesniej Nowacka mówiła ,że obóz w Aschwitz budowali Polscy naziscie.Oni jawnie zdrajcy plują nam w Twarz."

Jak to ocenić ? Ktoś może posłuchać i przetłumaczyć ?
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
6 maja 2025r. o 17:39
- Ilu jeszcze migrantów wjedzie do Polski z Niemiec?
- Nie wiem. Proszę pytać kanclerza, jutro ma być.
~~mocny bat niezalogowany
6 maja 2025r. o 19:39
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): - Ilu jeszcze migrantów wjedzie do Polski z Niemiec?

Co u matki twej?
~~2612 niezalogowany
6 maja 2025r. o 20:25
~~mocny bat napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): - Ilu jeszcze migrantów wjedzie do Polski z Niemiec?

Co u matki twej?

twoja matrioszka ok ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAMrowka zaprasza