Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Haha niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:07
Jacek Sasin: "Najpierw wysłali Pana innym wagonem, żeby Pan nie przeszkadzał. Potem Merz odesłał Pana do pociągu, gdy ruszały poważne rozmowy. A Pan jeszcze się tym chwali? Serio jest Pan z tego dumny? Bardziej się skompromitować nie dało. Swoją uległą postawą przynosi Pan wstyd nie tylko Show more"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:26
Hej. Orientuje się się może co Tusk załatwił podczas wizyty w Ukrainie ? To że Krzątał się bez celu na bocznicy kolejowej i go koledzy olali to już wiemy..... Normalnie bym się z tego śmiał tylko reprezentował Polskę więc pytam.....co załatwił podczas tej słynnej wizyty? Jasiu coś tam w TV mówili, chwalili ?
~~Trudno nadążyć niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:54
Karol Nawrocki: - "Podczas mojej niedawnej wizyty w Waszyngtonie nalegałem na wysokich rangą urzędników Białego Domu i liderów Kongresu, aby cofnęli zasady prezydenta Bidena dotyczące dyfuzji AI. Dziękuję, Donald Trump, za pomoc w przywróceniu zaufania w stosunkach USA–Polska. "
Ministerstwo handlu USA ogłosiło, że wycofa restrykcje na eksport zaawansowanych chipów stosowanych w systemach AI do większości państw świata, w tym Polski.
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
14 maja 2025r. o 12:58
~~Trudno nadążyć napisał(a): Karol Nawrocki: - "Podczas mojej niedawnej wizyty w Waszyngtonie nalegałem na wysokich rangą urzędników Białego Domu i liderów Kongresu, aby cofnęli zasady prezydenta Bidena dotyczące dyfuzji AI. Dziękuję, Donald Trump, za pomoc w przywróceniu zaufania w stosunkach USA–Polska. "
Ministerstwo handlu USA ogłosiło, że wycofa restrykcje na eksport zaawansowanych chipów stosowanych w systemach AI do większości państw świata, w tym Polski.

A oprócz tego załatwił sobie też że mu ten starszy pan przepisze Biały Dom za dożywotnia opiekę.
~~ja nadążam niezalogowany
14 maja 2025r. o 13:51
~~Trudno nadążyć napisał(a): Karol Nawrocki: - "Podczas mojej niedawnej wizyty w Waszyngtonie nalegałem na wysokich rangą urzędników Białego Domu i liderów Kongresu, aby cofnęli zasady prezydenta Bidena dotyczące dyfuzji AI. Dziękuję, Donald Trump, za pomoc w przywróceniu zaufania w stosunkach USA–Polska. "

Takie bzdety to możesz wciskać naiwniakom takim jak ty. NIBY ROZMAWIAŁ Z KIMŚ O PRAWORZĄDNOŚCI W POLSCE ALE ZAPYTANY Z KIM PYTANIE ZBYŁ MILCZENIEM. TERAZ OSZUST PIEPRZY O ROZMOWACH Z URZĄDNIKAMI ALE Z JAKIMI NIC NIE MÓWI.
Ale ty lemingu to łykasz. ;D
~~Yogi niezalogowany
14 maja 2025r. o 17:11
~~Szarawozielony Sit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Karol Nawrocki: - "Podczas mojej niedawnej wizyty w Waszyngtonie nalegałem na wysokich rangą urzędników Białego Domu i liderów Kongresu, aby cofnęli zasady prezydenta Bidena dotyczące dyfuzji AI. Dziękuję, Donald Trump, za pomoc w przywróceniu zaufania w stosunkach USA–Polska. "

A oprócz tego załatwił sobie też że mu ten starszy pan przepisze Biały Dom za dożywotnia opiekę.

Na razie jest zajęty przez Bubiego w podróży międzygwiezdnej.
~~janusz z poddasza niezalogowany
14 maja 2025r. o 17:22
Prof. Barbara Engelking, wielokrotnie rozgłaszająca tezę, że Polacy byli w dużym stopniu odpowiedzialni za Holokaust, decyzją rządu wybrana szefową Rady Muzeum Auschwitz-Birkenau.
~~Spopielała Mahonia niezalogowany
14 maja 2025r. o 17:38
~~janusz z poddasza napisał(a): Prof. Barbara Engelking, wielokrotnie rozgłaszająca tezę, że Polacy byli w dużym stopniu odpowiedzialni za Holokaust, decyzją rządu wybrana szefową Rady Muzeum Auschwitz-Birkenau.

Żymianie , którzy mają takie poglądy, ją tam posadzili.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza