Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~twardy korzeń niezalogowany
14 maja 2025r. o 21:17
~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .
Rosjanie mają nerwy ze stali , ja bym już przy........ł

Ja tak zrobiłem twojej matce , jak nie chciała ciągnąć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskoszara Kalina niezalogowany
14 maja 2025r. o 22:10
~~twardy korzeń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .

A ćwok z tira dalej startuje do czyjejś matki.
Tuy cwelu obszczałeś już koło swojego tira?
To zeżryj z michy chińską zupkę i idź spać do budy. Jak zwykły pies. Tez swojej matki nie zna.
~~Rdzawobrunatna Krwawnica niezalogowany
przedwczoraj o 6:26
''Szymon Hołownia w środę potwierdził swoje słowa o wyjściu z koalicji rządzącej, jeśli nie dojdzie do przyjęcia ustawy o asystencji osobistej. - Nie ma większości bez Polski 2050, mamy 32 posłów - przekazał i podkreślił: - Ta ustawa powinna być jednym z naszych priorytetów, bo my w ten sposób pokazujemy, czym różnimy się od poprzedników.
- Polski 2050, ale nie ma większości bez Polski 2050, mamy 32 posłów. A mówię to po to, żeby zwrócić uwagę naszych koalicjantów, że to nie jest jakaś kolejna ustawa, którą mamy przegłosować, tylko to są wartości, na których opieramy nasze bycie w tej koalicji - nie jesteśmy w niej dla stołków, jesteśmy dla wartości - przekazał marszałek Sejmu.''

przestań pierdzielić ''ministrancie'' ...przestań...
od zawsze wiem że ty i ''tygrysek'' najszybciej okażecie się ''judaszami'' tej koalicji i zawsze o tym piszę ...
jesteście tam tylko dla ''stołków'' bo gdyby chodziło o ''wartości'' nie myślałbyś o jakimś wyjściu z koalicji a o właśnie w jej ramach dalsze działania w sprawie tych swoich priorytetów...widać że ta wasza ''ustawa'' jest dla was ważniejsza niż dobro Polski...
a to co teraz pierdzielisz to jest zwykły prostacki polityczny szantaż ...
~~mocny bat niezalogowany
przedwczoraj o 6:48
~~Niebieskoszara Kalina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~twardy korzeń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .

A ćwok z tira dalej startuje do czyjejś matki.
Tuy cwelu obszczałeś już koło swojego tira?
To zeżryj z michy chińską zupkę i idź spać do budy. Jak zwykły pies. Tez swojej matki nie zna.

Po co te nerwy, po co te wyzwiska,czy ja kogoś zmuszam do nierządu? Same przychodzą i proponują swe usługi.Dzięki mnie masz co jeść, więc trochę szacunku proszę.
~~Brunatny Miłomłyn niezalogowany
przedwczoraj o 7:25
A może by tak jakiś sukcesów od rana?
Co ne ma? O sunce
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 7:27
Jak to nie ma? Jest i to wymowny .
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 7:31
Że frekwencja na rynku wczoraj?
A to sukces, to fakt.
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 7:40
Rozsądni emeryci zostali na wszelki wypadek w domu. Reszta ogłupiona przyszła. Więc to nie był sukces tylko pokaz jak ogłupione społeczeństwo mamy w Bolesławcu.
Dlaczego oszust będąc w muzeum który głupol nazwał ,,muzeum porcelany '' nie chciał odpowiadać na pytania dziennikarzy? Bo dupek unika trudnych ale obecnie zasadnych pytań. Głupol nie wie czym jest porcelana a czym ceramika. Dla wyjaśnienia - ceramiką są też ,,kibelki'' i tylko on mógłby to nazwać porcelanką. ;]]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza