~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .
Rosjanie mają nerwy ze stali , ja bym już przy........ł
~~twardy korzeń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .
Ja tak zrobiłem twojej matce , jak nie chciała ciągnąć.
~~Niebieskoszara Kalina napisał(a):Ktoś napisał: ~~twardy korzeń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tojak napisał(a): Ukraińcy którzy podpalili stragany w hali sprzedażowej z gaciami należącymi do Wietnamczyków ,Gruzinów , Chińczyków itd .zeznali że działali na zlecenie Rosji ,co wywołało ekstazę u wojującego ministra Sikorskiego ,Ukraińcy wiedzieli co należy powiedzieć, teraz Sikorski zamyka konsulat Rosyjski w Krakowie ,Rosja na zasadzie wzajemności pewnie uczyni tak samo .
Ja tak zrobiłem twojej matce , jak nie chciała ciągnąć.
A ćwok z tira dalej startuje do czyjejś matki.
Tuy cwelu obszczałeś już koło swojego tira?
To zeżryj z michy chińską zupkę i idź spać do budy. Jak zwykły pies. Tez swojej matki nie zna.
Po co te nerwy, po co te wyzwiska,czy ja kogoś zmuszam do nierządu? Same przychodzą i proponują swe usługi.Dzięki mnie masz co jeść, więc trochę szacunku proszę.