Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Rysiu niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:04
~~Esteta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rysiu napisał(a): Jak ty to robisz? Siegra to sie w trzeciej prawdzie sie bąknie to Kawka to meczyk to geryk i jeszcze toaletkę obskoczy, no szacun chłopie:)
I jeszcze go tu chwalą bolecnauci za swoje idee:)

Rychard
Poluzuj gumę w majtochach i ciesz się bo Hurkacz własnie wygrał więc coś tam Janowi nie wypaliło. ;]]
Ty natomiast popracuj nad pisownią bo zrozumieć to co płodzisz jest trudno a stawia cię w pozycji jakiegoś niedorozwoja. Z szacunku dla języka polskiego może lepiej się tu nie udzielaj zanim się nie poduczysz.

Jak se popije to tak mam. Nie ma co robić na tej mojej wiosce, dobrze że sklep ma koncesję.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Olo niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:06
~~Czarniawa Męczennica napisał(a): Wojna na ukrainie sie kończy dlatego tusku dogaduje się z WHO (światową organizacją choroby) żeby na Polskę sprowadzić następną plandemię która znowu pozwoli mu trzymać naród polski krótko za ryj.

Zastanawiałeś się pewnie , kto cię spłodził , ty masz pryszczaty IQ taboreta.
~~Jasio niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:23
Rychard więc przeprowadź się do miasta. Tylko wiesz jak to jest . Z ochwaconej szkapy nie zrobi się ogiera więc to że przeprowadzisz się z wiochy nie oznacza że wiocha wyjdzie z ciebie.
~~ niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:25
~~Straznik ZK napisał(a): A ja chcę stabilnej mądrej polityki i Polski w UE.

Rodzą się pytania : Krzyże będziecie ściągać czy zakładać ? Polska dla Polaków czy dla wszystkich ? Bo wiesz nawet prostytutka nie jest dla wszystkich bo trzeba mieć kasę :-).
~~Żółtawobrunatny Śniedek niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:39
żyjemy w kraju gdzie krzyże przestały stanowić jakieś wartości... dla wąskiej grupy społeczeństwa zapewne tak ale ogólnie to symbol pod którego zasłoną robi się tyle świństw ,tyle niegodziwości i a nawet dokonuje się zwykłej bandyterki że krzyż to moim zdaniem tylko kawałek drewienka ...
kogo to dzisiaj obchodzi czy będą zakładać czy ściągać skoro nawet w cuchnących szaletach może wisieć? ...kogo to może obchodzić skoro stoi wielki krzyż w okolicach targowiska a teren służy wyprowadzania psiaków które na niego ''szczom''? ;D
ciekawe co piszesz o krzyżu wspominając przy tym prostytutki...
więc i tu zauważam pewne dziwne zachowania....niby klechy mają kasiorę ale wolą młodych chłopców i młode dziewczynki...
uważasz że to przez ich pazerność? ;D
~~Hans niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:46
~~Żółtawobrunatny Śniedek napisał(a): żyjemy w kraju gdzie krzyże przestały stanowić jakieś wartości... dla wąskiej grupy społeczeństwa zapewne tak ale ogólnie to symbol pod którego zasłoną robi się tyle świństw ,tyle niegodziwości i a nawet dokonuje się zwykłej bandyterki że krzyż to moim zdaniem tylko kawałek drewienka ...

To tak jak z małżeństwem i rodziną ....dla wąskiej grupy ludzi to świętość i największe szczęście a dla ludzi bez wartości to miejsce gdzie robi się tyle świństw, tyle niegodziwości.... O jednym takim na forum wspominali że żonę zdradzał za sery robił a wszystkich poucza ...a fuszerka pozostała :-)
~~Rozwolnienie z DM niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:52
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Straznik ZK napisał(a): A ja chcę stabilnej mądrej polityki i Polski w UE.

Rodzą się pytania : Krzyże będziecie ściągać czy zakładać ? Polska dla Polaków czy dla wszystkich ? Bo wiesz nawet prostytutka nie jest dla wszystkich bo trzeba mieć kasę :-).

Ja tam puszczałem się na boku ale złotówki nie dostałem.
~~rozwolnienie z Ocic niezalogowany
22 maja 2025r. o 20:57
Widzisz śmierdzielu? Trzeba było się umyć i zdjąć ugnojone gumofilce a wtedy być może jakaś desperatka na ciebie poleciała. ;] A tak pozostaje ci tylko trzepanie kapucyna pod fotkę Marty Kaczyńskiej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza