Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Uczciwy Karolek niezalogowany
przedwczoraj o 9:07
Od wczoraj wprowadzono, przywróno cła na ukraińskie produkty. Przypomnę naszym rolnikom, że to głównie rząd Morawickiego naciskał na UE by te cła znieść, warto również przypomnieć słynny ,, tranzyt ".
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 11:41
NAJLEPSZE JEST TO ŻE WCZEŚNIEJ ''WYDYMAŁA '' ROLNIKÓW POPRZEDNIA WŁADZA A PÓŹNIEJ OBECNA...
ale spoko...
niech nadal popierają tych co dążą do wyjścia z Unii a skończą się dopłaty do hektarów ,skończą się kredyciki na ciągniczki i siewniczki i wrócą do ''korzeni'' czyli do czasów Tomusia Czereśniaka z chomontem na szyi...HAHAHAHAHAHA
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 12:22
~~Iwan idi ty na xuj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ale przy okazji podnieśli stan zagrożenia dla polskich obywateli co widać w statystykach policyjnych. Wzrosła tez zachorowalność na choroby weneryczne i HIV.
Tak więc Polacy utrzymują ich kiedy ci siedzą w więzieniach i składają się na leczenie innych w polskich placówkach.
A z tymi podatkami i PKB nie przesadzaj bo sensownie tego nie udowodnisz.

Przestań koleś p-ie-r-ol-ić, tu nie sami PiSowcy.

Z tobą nie zaryzykuję . Niepotrzebny jest mi syfilis a uj wie co w sobie nosisz.
~~To sem ja niezalogowany
przedwczoraj o 12:47
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To sem ja napisał(a): Polska wydaje około 4,2 proc. swojego PKB na wsparcie ukraińskich uchodźców.....
Tymczasem Ministerstwo Spraw Zagranicznych Ukrainy odniosło się krytycznie do decyzji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej o ustanowieniu 11 lipca Dniem Pamięci o Polakach – ofiarach ludobójstwa dokonanego przez OUN i UPA na Kresach Wschodnich II Rzeczypospolitej. W oświadczeniu opublikowanym przez resort wskazano, że „taki jednostronny krok stoi w sprzeczności z duchem dobrosąsiedzkich relacji między Ukrainą a Polską”.

Gupi xuyu. Polska udzieliła znaczącego wsparcia Ukrainie i jej uchodźcom, ale odnotowała zwrot z tej inwestycji we własną gospodarkę. Ukraińscy migranci nie tylko wypełnili luki na rynku pracy, ale także przyczynili się do wzrostu polskiego PKB, zapłacili więcej podatków, niż otrzymali w ramach świadczeń socjalnych i opieki zdrowotnej, rozwinęli przedsiębiorczość i wydali pieniądze w Polsce jako konsumenci i turyści, tym samym przynosząc korzyści polskim firmom i całej gospodarce.

Ta zwłaszcza te zakupione mieszkania na kredyt 2% dofinansowane przez Polaka, autokary wycieczkowe po 800+, bezzwrotne pożyczki na otwarcie firm, darmowa opieka zdrowotna nawet jeżeli nie pracują i nie są zarejestrowani w urzędzie pracy, emerytury które mogą otrzymać po przepracowaniu miesiąca i będą pobierać latami.....itd. itd.
przedwczoraj o 12:51
~~Uczciwy Karolek napisał(a): Od wczoraj wprowadzono, przywróno cła na ukraińskie produkty. Przypomnę naszym rolnikom, że to głównie rząd Morawickiego naciskał na UE by te cła znieść, warto również przypomnieć słynny ,, tranzyt ".

PiS to głupole i socjaliści. Rozdali nierobom pełno socjalu....Tusk niestety kontynuował tą politykę. Wczoraj drgnęło. Rozsądna decyzja dotycząca zakończenia dofinansowania kredytów mieszkaniowych. Koniec nabijania kasy bankom i deweloperom ! + Dola KO !
Czekam na podatek kastralny....
przedwczoraj o 12:53
* Dla KO!!
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 14:07
~~To sem ja napisał(a): Czekam na podatek kastralny....

Kogo miałby dotyczyć??
Kastratów??!:D

przedwczoraj o 14:14
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To sem ja napisał(a): Czekam na podatek kastralny....

Kogo miałby dotyczyć??
Kastratów??!:D

:-) ....tak to jest jak się nie czyta poprawionego przez smartfon tekstu :-). Oczywiście chodziło o podatek katastralny....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAKongres Miedzi